Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Ερντογάν: Η Τουρκία κοιτάζει το μέλλον με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ

Η Τουρκία έχει μπει σε μια περίοδο συνεχούς πολιτικής δραστηριότητας μέχρι το 2023, δήλωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο πρωτοχρονιάτικό μήνυμά του.

Τόνισε ότι το 2019 ήταν μια χρονιά με πολύ δουλειά και ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη πιο παραγωγική με την Τουρκία να συνεχίζει να επικεντρώνεται στους στόχους της για το 2023 για να διευκολύνει την σταθερότητα στην περιοχή.”Η Τουρκία θα διαβεβαιώσει ότι το 2020 θα ισχύσουν όλες οι παράμετροι της συμφωνία με την Λιβύη, σε υποστήριξη της νόμιμης κυβέρνησης της Τρίπολης” είπε ο Ερντογάν και πρόσθεσε ότι “η συμφωνία που υπόγραψε με την Λιβύη χάλασε τα σχέδια τους για να εξαιρέσουν την χώρα μας από τα δικαιώματά της στη Μεσόγειο”.

“Σήμερα, η Τουρκία κοιτάζει το μέλλον με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ και με αίσθηση ελπίδας. Η χώρα θα συνεχίσει να διατηρεί την ενότητα, την σταθερότητα και την ευημερία της έναντι των επιθέσεων που δέχεται” ανέφερε.

Πηγή: Daily Sabah

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.