Δήμαρχος Παρισιού: Λυπάμαι για τις σκηνές χάους – Οι ζημιές από τη διαδήλωση των ”κίτρινων γιλέκων” είναι ανυπολόγιστες

Τη λύπη της για ”τις σκηνές χάους” στην πρωτεύουσα καθώς και τις ”ανυπολόγιστες ζημιές” που προκλήθηκαν στην οικονομία και την εικόνα της πόλης εξέφρασε η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό με αναρτήσεις της στα social media, με αφορμή τα επεισόδια που ξέσπασαν στη διαδήλωση των κίτρινων γιλέκων.

«Στο πλευρό των γυναικών και των ανδρών του Παρισιού που βίωσαν καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας σκηνές χάους» έγραψε η Ινταλγκό σε ένα tweet: «Δεκάδες εμπορικά καταστήματα βρέθηκαν στο στόχαστρο ταραξιών σε πολλές συνοικίες. Άλλη μια φορά… Είναι λυπηρό».

«Εκατοντάδες καταστήματα και δημόσιοι χώροι δεν μπόρεσαν να ανοίξουν, καταστροφές σε πολλά διαμερίσματα, μια πολιτιστική και οικονομική ζωή που “πάγωσε”, μια διεθνής εικόνα που πρέπει να αποκαταστήσουμε: οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες. Είναι απίστευτο που ξαναζούμε όλο αυτό» τονίζει η δήμαρχος σε ένα άλλο tweet.

Η Αν Ινταλγκό ευχαριστεί τις δυνάμεις επιβολής του νόμου «που εγγυήθηκαν την ασφάλεια των Παριζιάνων και των διαδηλωτών» υπό δυσχερείς συνθήκες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.