Για …προδοσία κατηγορούν τον Ερντογάν στην Τουρκία

«Ο Καμμένος μας πήρε 18 νησιά με το ΝΑΤΟ. Γιατί δεν τα ζήτησες πίσω;»
Μύδροι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας κατά του Ερντογάν τον οποίο τον κατηγορεί προδοσία, αναφερόμενος στην συμφωνία που προώθησε ο Πάνος Καμμένος στο ΝΑΤΟ. Βάσει αυτής της συμφωνίας, η Τουρκία αναγνώρισε τα σύνορα της Ελλάδας όπως τα ορίζει η Ευρωπαΐκή Ένωση, δηλαδή η Ελλάδα. Αυτό με τη σφραγίδα πλέον του ΝΑΤΟ, την οποία συνυπέγραψε και η Τουρκία μετά από τις σφοδρές πιέσεις του Έλληνα υπουργού εθνικής άμυνας προς τους ευρωπαίους κυρίως εταίρους. Αυτή η συμφωνία απετέλεσε την ταφόπλακα των τουρκικών διεκδικήσεων στο Αιγαίο όπως αυτές είχαν αναγνωριστεί από την ελληνική πλευρά στις συμφωνίες – ντροπή στη Μαδρίτη και το Ελσίνκι. Πλέον τα Ίμια και άλλες 17 βραχονησίδες και νησιά τα οποία θεωρούσε δικά της η Τουρκία, έπαψαν να είναι «γκρίζες ζώνες».
Με αποτέλεσμα ο Κιλιτσντάρογλου να κατηγορεί τον Ερντογάν για εθνική προδοσία την ώρα που κάποιοι ντόπιοι νταβατζήδες θέλουν να τον παρουσιάσουν ως «θριαμβευτή».
Ο τούρκος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτίθεται μάλιστα με πρωτοφανή σφοδρότητα στον Ερντογάν και για τις δηλώσεις του για τη συνθήκη της Λωζάνης, την ίδια στιγμή που όπως ο ίδιος υποστηρίζει «παρέδωσε 18 τουρκικά νησιά στην Ελλάδα».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.