Τι άλλο θα δούμε Τρανσέξουαλ διοικήτρια στον Γερμανικό στρατό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τρανσέξουαλ Αντισυνταγματάρχης Αναστάζια Μπίφανγκ μετά από χρόνια προϋπηρεσίας στο Υπουργείο Άμυνας, έγινε πλέον ο νέος διοικητής του Τάγματος της τεχνολογίας πληροφοριών του γερμανικού στρατού που αριθμεί περισσότερους από 750 στρατιώτες.
«Σε όλα αυτά τα χρόνια αισθανόταν περισσότερο γυναίκα παρά άνδρας»
«Το ωραίο σε αυτή τη θέση είναι ότι να συναναστρέφομαι και πάλι απευθείας με ανθρώπους», δηλώνει η Μπίφανγκ που είχε ξεκινήσει την καριέρα της στον στρατό πριν από 23 χρόνια, τότε ως άνδρας.
Σε όλα αυτά τα χρόνια αισθανόταν περισσότερο γυναίκα παρά άνδρας. Στους ρόλους του συζύγου και του στρατιωτικού όμως είχε καταστείλει την θηλυκή της πλευρά γεγονός που δεν την έκανε να αισθάνεται καθόλου άνετα με το σώμα της.
Πριν από δύο χρόνια η Μπίφανγκ μίλησε στον φιλικό της κύκλο ο οποίος την αποθάρρυνε κυρίως λόγω της καριέρας της. «Δεν ήμουν χαρούμενη, δεν ήθελα να συνεχίσω να ζω με αυτόν τον τρόπο», δηλώνει η 43χρονη.
Η νέα συνάδελφος και αξιωματούχος, Φράντζι Πίκτε, δηλώνει χαρούμενη σχεικά με την «γυναικεία» ενίσχυση». Εδώ, το ποσοστό των γυναικών δεν ξεπερνά το 5%», αναφέρει η Πίκτε.
https://www.youtube.com/watch?v=QvtXF_UUVeIrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.