ΤΟ DISARONNO ΦΟΡΑΕΙ TRUSSARDI για καλό σκοπό

Στο https://www.athensvoice.gr διαβάσαμε:

Το outfit του Disaronno φέτος αναλαμβάνει ο ιταλικός Οίκος Trussardi, δημιουργώντας μια μοναδικής κομψότητας και πρωτοτυπίας συλλεκτική φιάλη! Για 6η συνεχόμενη χρονιά το δημοφιλέστερο ιταλικό λικέρ στον κόσμο συνεργάζεται, μετά τους Moschino, Versace, Cavalli, Etro και Missoni με έναν ακόμη iconic οίκο μόδας της χώρας του.

Ο σεβασμός στην παράδοση, η καινοτομία και η ιταλική κομψότητα είναι κάποιες από τις θεμελιώδεις αρχές που μοιράζονται και οι δύο οίκοι. Η διάσημη φιάλη του Disaronno έχει «ντυθεί» με την χαρακτηριστική «υφή», τα patterns και το κυνηγόσκυλο της Trussardi, ενώ την ίδια στιγμή φίνες φούξια, πράσινες και μπλε πινελιές στεφανώνουν το διάσημο logo.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της φιάλης Disaronno wears Trussardi θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Fashion 4 Development, η οποία, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, προωθεί έργα οικονομικής ανάπτυξης τοπικών κοινωνιών σε αναπτυσσόμενες χώρες. Η φιάλη Disaronno wears Trussardi κυκλοφορεί από τον Οκτώβριο σε σούπερ μάρκετ και κάβες, αποτελώντας -ειδικά ενόψει εορτών- ένα εξαιρετικό δώρο για κάθε αληθινό fashionista, και όχι μόνο!

Σχετικα5 λόγοι που ο πρωινός καφές είναι πιο σημαντικός απ’ ό,τι πίστευες5 λόγοι που ο πρωινός καφές είναι πιο σημαντικός απ’ ό,τι πίστευες

Ένα νέο κοκτέιλ, αφιερωμένο στη Limited edition φιάλη, το οποίο παρουσιάστηκε επ’ ευκαιρία της κυκλοφορίας της φιάλης: Disaronno wears Trussardi Cocktail.

Συστατικά:
Disaronno 4,5cl
Μείγμα Sweet & Sour και passion fruit (φρέσκο) 3cl
Χυμός λεμόνι 3cl
Lime cordial 0,5cl
Bitter 1 σταγόνα
Ασπράδι αυγού 1cl

ΣχετικαΕίδες τα τελευταία NBA fashion trends;Είδες τα τελευταία NBA fashion trends;

Εκτέλεση:
Αναμείξτε στο σέικερ όλα τα συστατικά με πάγο και σουρώστε τα σε ποτήρι flûte.
Γαρνίρετε με φλούδα από γκρέιπφρουτ και ένα μικρό, εδώδιμο λουλούδι.
Σαν τελευταία πινελιά, πασπαλίστε με λίγους τριμμένους σπόρους τόνκα.

Για περισσότερα μπείτε στο www.facebook.com/Disaronno

Μοιραστείτε το δικό σας Disaronno wears TRUSSARDI: hashtag: #DisaronnoWearsTrussardi

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.