Αυτό είναι το σχέδιο του Τραμπ για να «σταματήσει» τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να περάσουν στην αντεπίθεση κατά της Βόρειας Κορέας και αν ενισχύσουν την απομόνωση της χώρας απευθύνοντας έκκληση για τον ναυτικό αποκλεισμό της χώρας και εμπάργκο πετρελαίου.
Αυτοί πρόκειται να είναι οι δύο βασικοί άξονες της πρότασης που θα καταθέσουν οι ΗΠΑ στο , προκειμένου να αποφασιστεί η επιβολή περαιτέρω κυρώσεων εναντίον της Βόρειας Κορέας.
Επίσης, θα ζητήσει να μπλοκαριστούν οι εξαγωγές κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και η πρόσληψη βορειοκορεάτικου εργατικού δυναμικού από ξένες χώρες ενώ παράλληλα, θα προτείνει τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του Κιμ Γιονγκ Ουν εκτός Κορέας,
Σύμφωνα με τους ειδικούς, πρόκειται για μια ύστατη προσπάθεια ώστε να βρεθεί λύση σε διπλωματικό επίπεδο.
Ωστόσο, οι σκληρές αυτές προτάσεις που θα καταθέσουν οι ΗΠΑ και έχουν ως στόχο την οικονομική εξαθλίωση της Βόρειας Κορέας, είναι πιθανό να συναντήσουν αντίσταση από την Κίνα και τη Ρωσία οι οποίες δεν επιθυμούν να οδηγηθεί η γείτονος χώρα σε σημείο πλήρους κατάρρευσης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.