Θα ξαναχτυπήσει ο Κιμ Γιονγκ Ουν μέσα στο Σαββατοκύριακο;

Έτοιμος να ξαναχτυπήσει φαίνεται πως είναι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, με την εκτόξευση ενός νέου πυραύλου, μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε να γιορτάσει με αυτόν τον τρόπο την επέτειο της ίδρυσης της βασιλείας του.
Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος του υπουργείου Ενοποίησης της Νότιας Κορέας, Eugene Lee, δήλωσε την Παρασκευή ότι η Πιονγκγιάνγκ σκοπεύει να προβεί στην εκτόξευση ενός ακόμη πυραύλου αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ μία ακόμη πιθανή ημερομηνία είναι η 10η Οκτωβρίου.
Λαμβάνοντας υπόψιν τις δοκιμές που έχει κάνει μέχρι τώρα η Βόρεια Κορέα διαπιστώνεται πως οι εκτοξεύσεις πυραύλων πραγματοποιούνται σε ενδεικτικές ημερομηνίες, ώστε να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή απήχηση σε επίπεδο επικοινωνίας.
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πάντως την Πέμπτη ότι η στρατιωτική επέμβαση στη Βόρεια Κορέα είναι μία επιλογή, αλλά όχι η πρώτη, καθώς στόχος είναι να εξαντληθούν τα μέσα που παρέχει η διπλωματία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.