ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΙΜΠΛΕ, το μεγαλύτερο μίασμα της Ευρώπης!!!

Αγαπητοί μου, τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα έχουν τις απαντήσεις τους! Ωστόσο, μετά και από το τελευταίο του μήνυμα – εκβιασμό προς τη χώρα μας να δεχτούμε να υπογράψουμε τα πάντα γιατί θα προχωρήσει σε “σκληρότερα μέτρα”, ψάχνομαι να βρω αν αναφέρεται στον αφανισμό της φυλής μας!  
     Προφανώς αυτό θα εννοεί και είναι το ίδιο που προσπάθησε να κάνει και ένας εκ των μεντόρων του, ο Γκαίμπελς στους Εβραίους και Πολωνούς, που το σύνολο των καταγεγραμμένων μόνο εκτελεσθέντων θυμάτων του στα κρεματόρια, ήταν όσο είναι όλος ο πληθυσμός της χώρας μας, (τι σύμπτωση κι αυτή)!
    
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΟΖΕΦ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΚΑΙ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ!
    
     Αυτό που τους συνδέει άρρηκτα μεταξύ τους ως άτομα, πλέον όλων των άλλων κοινών που έχουν ως παράφρονες και προβληματικές προσωπικότητες είναι τελευταίως και το εξής αναδυόμενο κάτωθι κοινό στοιχείο.      
     Πρόκειται για άτομα με “ιδιαίτερες” αναπηρίες, οι οποίες τους δημιούργησαν αξεπέραστα ψυχολογικά και πνευματικά προβλήματα, σύνδρομα και εμμονές, μετατρέποντας τους σε εγκληματικές προσωπικότητες, με τον καθέναν από αυτούς να διαπράττει τα δικά του εγκλήματα με τον δικό του “ξεχωριστό” τρόπο, προσαρμοσμένο στις συνθήκες της εκάστοτε εποχής!
     Αρρωστημένοι μισάνθρωποι, σατανικά μορφώματα, ευρηματικές εγκληματικές μορφές! Πραγματικά έμβια όντα, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν και οι τρεις τους να χαρακτηριστούν ως άνθρωποι!!!
    
     Ο μεν πρώτος είχε αναπηρία στο πόδι από παιδί. Ήταν αυτό που τον εμπόδισε να καταταγεί, γεγονός που δεν θα ξεπερνούσε ποτέ! Είναι αυτός που την επόμενη της αυτοκτονίας του Χίτλερ δηλητηρίασε τα 6 παιδιά του, (ο επιζών γιος του γλύτωσε τον θάνατο γιατί βρισκόταν εκτός Βερολίνου), πριν δώσει την εντολή σε αξιωματικό του να εκτελέσει αυτόν και τη γυναίκα του για να μην πέσουν στα χέρια των Σοβιετικών.
    
     Ο δε δεύτερος, Αδόλφος Χίτλερ, είχε παραμορφωμένο και μικρό σε μέγεθος ανδρικό μόριο, όπως αποκαλύπτουν δύο ιστορικοί “εντρυφήσαντες” επί του θέματος, η δε παράνοια του κατά τους ως άνω δυο επιστήμονες ερευνητές,  οφειλόταν σ’ αυτό το σύνδρομο της κατωτερότητας του ως άνδρα!
    
     Για τον τρίτο, Σόιμπλε, όλοι γνωρίζουμε τι του συνέβη και σε ποια σωματική κατάσταση βρίσκεται και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό που κάνει κάθε φορά, ο τρόπος που σκέπτεται όπως και ο τρόπος που ενεργεί.
     Αυτός ο “άνθρωπος” μισεί τους συνανθρώπους του και όλους αυτούς που βρίσκονται όρθιοι μπροστά του, όταν σε ευθεία γραμμή (συγχωρήστε με γι’ αυτό αλλά πρέπει να δώσω στη σωστή διάσταση αυτό που συμβαίνει), αυτός μπορεί και κοιτά εκεί που οι άλλοι απολαμβάνουν τη ζωή και …ξελαφρώνουν!      
     Σκεφτείτε το, εξάλλου αυτό είναι και το απόφθεγμα των εντρυφησάντων ειδικών…!
     Τι πιο προσβλητικό για ένα άτομο της δικής του εμβέλειας και του δικού του χαρακτήρα, που έχει ως στόχο να γίνει ο επόμενος Καγκελάριος της Γερμανίας και επικυρίαρχος της Ευρώπης, έχοντας ως τελικό σκοπό την ολοκλήρωση των αλυτρωτικών του σχεδίων δικαιώνοντας ταυτόχρονα και τον λαό του. Έναν λαό που όπως έχω ξαναπεί τον στηρίζει περισσότερο από τη Μέρκελ, δίδοντας του ποσοστά μεγαλύτερα αυτών που χρειάστηκε ο Χίτλερ για να ξεκινήσει τον Β΄Π.Π.!                    
     Μιλάμε για έναν λαό που τον στηρίζει και τον ακολουθεί στο αρρωστημένο του όραμα προκειμένου να φτάσει στην ολοκλήρωση του 4ου ΡΑΙΧ, δίχως να σκεφτούν ως νοήμονες άνθρωποι και πολυπαθούντες, τι θα πάθουν για άλλη μια φορά στο τέλος αυτής της διαδρομής!!!
     Και ερωτώ απλά: Είναι δυνατόν αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας να αποφασίζει σήμερα για τις τύχες όλων των λαών της Ε.Ε. και να επηρεάζει  με τις αποφάσεις του τις οικονομίες της Ευρώπης και τις παγκόσμιες εξελίξεις;                                                           
     Να ‘ναι καλά οι ηγέτες της Ευρώπης, όλοι αυτοί που τον στηρίζουν και που μας κυβερνούν, που ετοιμάζονται να στείλουν τους λαούς τους στο επόμενο ολοκαύτωμα!                 
     Ειλικρινά δεν ξέρω τι κάνουν και πώς πρέπει να τους χαρακτηρίσει κανείς. Αυτό το αφήνω σ’ εσάς!
   
     Ελπίζοντας πάντα στην έγκαιρη αφύπνιση όλων των λαών και όχι μόνο της Ευρώπης!

Υ.Γ. – 1. Προς αποφυγήν παρανοήσεων: Η ως άνω αναφορά δεν έχει να κάνει με τα εκατομμύρια των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, καθώς αυτούς τους σέβομαι και τους τιμώ πάντα!                                         
  Υ.Γ. – 2
. Σε πρόσφατο άρθρο μου είχα πει ότι, οι κληρονόμοι του παρία πριν του 1939 και μετά το 1944 ζάμπλουτου Γκαίμπελς, με τις περιουσίες των εκτελεσθέντων στους φούρνους, έγινε η ισχυρότερη και πλουσιότερη οικογένεια της Γερμανίας και μια εκ των πλουσιοτέρων της γης, κατέχοντες μεταξύ άλλων τους κολοσσούς της BMW και της LIDL! ΝΑΙ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!      
    
Ωστόσο, ενώ η Ελλάδα χάνεται και οι Γερμανοί ήδη μας έχουν βάλει μέσα στους φούρνους και μας καίνε οδηγώντας μας προς ένα νέο ολοκληρωτικό ολοκαύτωμα, και  ενώ θα ‘πρεπε ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και κανείς Έλληνας να μη διαβεί ποτέ ξανά τις πόρτες τους και δη των LIDL, τους αυξήσαμε τις πωλήσεις κατά 6%! 


Βασίλης Αναγνώστου                    

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.