ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Συνελήφθη και ο καφετζής της Cumhuriyet για προσβολή του Ερντογάν!!!


Περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων γελοιογράφοι, μαθητές σχολείων και μια πρώην Μις Τουρκία, έχουν κατηγορηθεί για προσβολή του Σουλτάνου Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν τον διαχειριστή του καφενείου της αντιπολιτευόμενης εφημερίδας Cumhuriyet με την κατηγορία της προσβολής του προέδρου της χώρας, επειδή φέρεται να είπε ότι δεν θα σέρβιρε τσάι στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανέφερε σήμερα ένας από τους δικηγόρους του.
Ο Σενόλ Μπουράν, ο καφετζής του κυλικείου της εφημερίδας στα γραφεία της στην Κωνσταντινούπολη, τέθηκε υπό κράτηση αφού η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι του το Σάββατο, σύμφωνα με τον δικηγόρο Οζγκούρ Ούρφα.
Η εφημερίδα είναι από τις ελάχιστες που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση. Η προσβολή του προέδρου της χώρας είναι ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών στην Τουρκία. Περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων γελοιογράφοι, μαθητές σχολείων και μια πρώην Μις Τουρκία, έχουν κατηγορηθεί για προσβολή του Ερντογάν το τελευταίο διάστημα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.