Το ISIS απειλεί με Πρωτοχρονιάτικες Επιθέσεις σε Γαλλία, ΗΠΑ, Καναδά και Ολλανδία!


Τον τρόμο έρχεται να σπείρει ο ISIS εν όψει της εορταστικής περιόδου, προαναγγέλλοντας αιματηρές επιθέσεις σε χιλιάδες εκκλησίες των ΗΠΑ.
Ιστότοπος που ανήκει στο Ισλαμιστικό κίνημα ονόματι «Secrets of Jihadis» (τα μυστικά των τζιχαντιστών) έδωσε στη δημοσιότητα ονόματα και διευθύνσεις των μελλοντικών του στόχων τα οποία συνόδευε ένα μήνυμα γραμμένο στα αραβικά που έκανε λόγο για «ματωμένες γιορτές». Μεταξύ ο χρήστης Abu Marya al-Iraqi ο οποίος και δημιούργησε την επίμαχη ανάρτηση, ανακοίνωσε τα σχέδια των τζιχαντιστών να αξιοποιήσουν το δίκτυο των μοναχικών λύκων για «να μετατρέψουν το χριστιανικό νέο έτος σε «αιματηρή ταινία τρόμου».
Τα σοκαριστικά μηνύματα αναρτήθηκαν σε γκρουπ των τζιχαντιστών στο Telegram και περιελάμβαναν εγχειρίδια για τη χρήση και την προετοιμασία όπλων και εκρηκτικών μηχανισμών για τους επίδοξους δράστες.
Σε άλλη ανάρτηση ένα μέλος καλούσε τους «γιους του Ισλάμ» να στοχεύσουν «εκκλησίες, γνωστά ξενοδοχεία, πολυσύχναστες καφετέριες, αγορές και δημόσιους χώρους», δίνοντας λίστα με στόχους στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Γαλλία και την Ολλανδία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.