Ο Μελανσόν προειδοποιεί τους ψηφοφόρους του για το “φρικτό λάθος” μιας ψήφου υπέρ της Λεπέν


Ο Ζαν-Λικ Μελανσόν προειδοποίησε “ξεκάθαρα” τους ψηφοφόρους του για το “φρικτό λάθος” μιας ψήφου υπέρ του Εθνικού Μετώπου, μιλώντας χθες στο δίκτυο TF1.

“Eίναι ξεκάθαρη η θέση μου (…) Δεν θα ψηφίσω Εθνικό Μέτωπο, πολεμώ το Εθνικό Μέτωπο. Και λέω σε όσους με ακούν: μην κάνετε το φρικτό λάθος να ρίξετε μια ψήφο υπέρ του Εθνικού Μετώπου, γιατί θα ωθήσετε τη χώρα σε γενική ανάφλεξη”, δήλωσε ο υποψήφιος του κινήματος “Ανυπότακτη Γαλλία”.

Ο Μελανσόν αρνήθηκε να δηλώσει εάν θα ψηφίσει λευκό ή υπέρ του Εμανουέλ Μακρόν, ενώ υπενθύμισε ότι στις περιφερειακές εκλογές του 2015, ήδη, ο αριστερός πολιτικός δεν είχε απευθύνει έκκληση για το “ρεπουμπλικανικό μέτωπο”. Γιατί, σύμφωνα με τον Μελανσόν, το “ρεπουμπλικανικό μέτωπο” αυτό που κάνει είναι να “δίνει άδεια πυροσβέστη σε πυρομανείς”.

Ο Μελανσόν έδωσε “μια συμβουλή” στον υποψήφιο του κινήματος “Εμπρός”, ο οποίος είναι φαβορί σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών έναντι της υποψήφιας του Εθνικού Μετώπου: “Αντί να με προσβάλετε, αντί να κακομεταχειρίζεστε τους φίλους μου, γιατί για παράδειγμα δεν κάνετε μια κίνηση; Η Μαρίν Λεπέν προσπαθεί τουλάχιστον να μιλά στους Ανυπότακτους”, διερωτήθηκε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.