Η Κύπρος από το διάστημα μέσα από τον φακό Τούρκου αστροναύτη – Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Εντυπωσιακές φωτογραφίες της Κύπρου, τραβηγμένες από το διάστημα, ανήρτησε στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ ο Τούρκος αστροναύτης Αλπέρ Γκεζεραβτζί.

Πρόκειται για πιλότο της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, τον πρώτο Τούρκο αστροναύτη, όπως αποκαλείται, τον οποίο ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν φρόντισε να επιβιβάσει σε διαστημικό λεωφορείο στο ακρωτήριο Κανάβεραλ υπό την αιγίδα της NASA με προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Κατά καιρούς ο Αλπέρ Γκεζεραβτζι ανεβάζει τις φωτογραφίες που τράβηξε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τελευταία ανάρτηση του ήταν η Κύπρος.

Στην τελευταία αυτή ανάρτησή του σχολιάζει πόσο κοντά φαίνονται Κύπρος και Τουρκία ακόμη και από το διάστημα.

«Είμαστε τόσο κοντά ο ένας στον άλλο, ακόμη και όταν τους βλέπουμε από τα βάθη του διαστήματος. Οι τύχες τους συνδέονται με έναν ακλόνητο δεσμό, η αιώνια ενότητα της πατρίδας της Δημοκρατίας της Τουρκίας και της ‘τδβκ’αντανακλάται στο διάστημα», γράφει ο Γκεζέραβτζι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.