Δυνατή Ελλάδα

Η συνέντευξη του Β.Πούτιν στον Τ.Κάρλσον έκανε μέχρι τώρα πάνω από 81 εκατ. views! – Λευκός Oίκος: «Μην πιστεύετε τίποτε»!

Η συνέντευξη του Β.Πούτιν στον Τ.Κάρλσον έκανε μέχρι τώρα πάνω από 81 εκατ. views και θεωρείται ως απόλυτη επιτυχία και για τους δύο άνδρες.

Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθεί ότι ο Λευκός Οίκος στις ΗΠΑ είναι τόσο ανήσυχος που ο εκπρόσωπός του Τζον Κίρμπι, ζήτησε από τους Αμερικανούς σε έντονο ύφος να μην πιστέψουν σε τίποτε τον Ρώσο πρόεδρο!

Άρα γνωρίζουν στον Λευκό Οίκο ότι σχεδόν όλοι θα παρακολουθήσουν την συνέντευξη του Β.Πούτιν.

Παράλληλα, έχουν γίνει περισσότερα από 573.000 likes, ενώ την ίδια στιγμή το βίντεο της συνέντευξης έχει ήδη περισσότερα από 3,9 εκατομμύρια views στο Youtube.

Αναφέρεται μάλιστα πως έχουν καταγραφεί περισσότερες από 1 εκατομμύριο αντιδράσεις των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την συνέντευξη.

Φυσικά τα νούμερα θα αυξηθούν εκθετικά τις επόμενες ώρες.

Ο Β.Πούτιν κατάφερε να περάσει τις δικές του απόψεις στο δυτικό κοινό το οποίο λαμβάνει μονόπλευρη ενημέρωση τύπου Βόρειας Κορέας για την Ρωσία και τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ ο Τάκερ Κάρλσον σίγουρα είναι ο δημοσιογράφος που πήρε την συνέντευξη του αιώνα.

Από την άλλη ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, ο Τζον Κίρμπι, εμφανίστηκε πολύ εκνευρισμένος.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, λίγα λεπτά μετά την δημοσιοποίηση της συνέντευξης, για το αν τον ανησυχεί είπε:

«Εισέβαλε σε μία χώρα, στην Ουκρανία, η οποία δεν ήταν απειλή για κανέναν.

Δεν νομίζω ότι οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να επηρεαστούν από μία μόνο συνέντευξη.

Όποιος παρακολουθεί αυτή τη συνέντευξη πρέπει να φροντίσει να θυμάται ότι ακούει τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Δεν να δίνετε αξία σε τίποτε από όσα έχει να πει».

Ο ίδιος ο Έλον Μασκ συμφώνησε να μην λογοκρίνει ούτε λεπτό από τη δίωρη συνέντευξη και την δημοσίευσε «ατόφια»:

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.