Δυνατή Ελλάδα

Η Ευρώπη δεν χρειάζεται πλέον τους αγρότες (Ρωσικη ανάλυση)

«Οι αγρότες είναι ένα κοινωνικό είδος που οι χώρες της Ευρώπης δεν χρειάζονται πλέον. Και θα τους ξεφορτωθούν. Αλλά εμείς στη Ρωσία πρέπει να το έχουμε κατά νου. Εδώ θα πρέπει να ξεκινήσει ένα ολόκληρο μεγάλο πρόγραμμα επανεγκατάστασης», σχολιάζει ο Μπόρις Ακίμοφ, δημιουργός της «Μεγάλης Γης» [ εργοστάσιο ‘Bolshaya Zemlya’ ] στα ρωσικά media.

Γιατί οι αγρότες επαναστατούν στην Ευρώπη; Όλη αυτή η συζήτηση για επιδοτήσεις και στήριξη κ.λπ. – όλα αυτά είναι απλώς λόγοι, όχι πραγματικοί λόγοι.

Οι αγρότες είναι η τελευταία οργανωμένη δύναμη στον δυτικό κόσμο, η οποία είναι χτισμένη στις παλιές καλές ευρωπαϊκές αρχές ενός ανθρώπου που είναι κύριος της ζωής του.

 Ενός ατόμου υπεύθυνου για τον μικρό κόσμο γύρω του, ενός ατόμου του οποίου είναι δημιουργός.

 Αυτό το πρόσωπο ήταν κάποτε σύμβολο αυτού του κόσμου, εξαιτίας του οποίου φαινόταν τόσο ελκυστικός στις γύρω κοινωνίες. Ισχυρός ιδιοκτήτης. Μια δυνατή παράδοση. Μια δυνατή οικογένεια.

Οι αγρότες εξακολουθούν να είναι σημειολογικά σχεδόν σαν τους ιδρυτές των Ηνωμένων Πολιτειών και, γενικά, σύμβολα του μικρού καπιταλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο.

Όλα αυτά όμως ανήκουν ήδη στο παρελθόν

 Ο παγκόσμιος εταιρικός καπιταλισμός ασχολείται συστηματικά με την απανθρωποποίηση. Και πρέπει επίσης να απανθρωποποιήσει τον «οικονομικό άνθρωπο», τον άνθρωπο που είναι ο δημιουργός της πραγματικότητας, στη λειτουργία της κατανάλωσης.

 Επομένως, ο αγρότης είναι ο εχθρός της τρέχουσας φιλελεύθερης παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.

Βασανίζει το φτωχό θηρίο και είναι καλύτερα να μην τρώει καθόλου κρέας.

Βασανίζει τη γη και εμποδίζει το γρασίδι και τους θάμνους και τα δέντρα να φυτρώσουν παντού – αλλά θα ήταν καλύτερο να χτιστούν κάθετες φάρμες στις πόλεις και να βγουν οι άνθρωποι έξω από τη φύση.

Τιμά τον παραδοσιακό τρόπο ζωής και προσπαθεί να προστατεύσει τον προσωπικό του κόσμο στο χωριό – αλλά όλοι στην περιφέρεια πρέπει να μετακομίσουν σε ένα διαμέρισμα κάψουλας κ.λπ.

Γενικά, οι αγρότες είναι ένα κοινωνικό είδος που δεν χρειάζεται πλέον ο δυτικός κόσμος.

Και θα τον ξεφορτωθούν.

Αλλά εμείς στη Ρωσία πρέπει να το έχουμε κατά νου. Εδώ θα πρέπει να ξεκινήσει ένα ολόκληρο μεγάλο πρόγραμμα πολιτιστικής και πληροφοριακής υποστήριξης και επανεγκατάστασης. Η Ρωσία πρέπει να είναι φίλος του αγρότη, σημειώνει ο Ρώσος σχολιαστής, παρατηρώντας τον αγροτικό κόσμο σε όλη την Ευρώπη να διαμαρτύρεται για τα μέτρα εναντίον του.

The Hellenic Information Team

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.