Αδερφός Μπελέρη: Υπουργοί του Ράμα βρέθηκαν ξαφνικά με περιουσία στη Χειμάρρα!

ο βρόμικο σχέδιο της κυβέρνησης Ράμα στη Χειμάρρα αποκάλυψε στην κρατική τηλεόραση ο αδερφός του εκλεγμένου Βορειοηπειρώτη εκλεγμένου δημάρχου που παραμένει εδώ και μήνες όμηρος των Αλβανικών αρχών με στημένο κατηγορητήριο.

Ο Λεονάρδος Μπελέρης έκανε λόγο για στημένη δίωξη με πολιτικούς σκοπούς, αφού ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα θέλει στη θέση του δημάρχου δικό του άνθρωπο με απώτερο σκοπό την υφαρπαγή των περιουσιών των Χειμαρριωτών. «Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι μιλάμε για μια πολιτική δίκη, για ένα εξαρχής στημένο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο ότι η Αλβανία δεν θέλει να χάσει τον δήμο της Χειμάρρας» δήλωσε ο αδερφός του Φρέντι Μπελέρη μιλώντας στην ΕΡΤ, μετά και το νέο μπλόκο των αλβανικών αρχών για την άδεια ορκωμοσίας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις του Μπελέρη που θα είναι η άσκηση έφεσης για την χορήγηση άδειας ορκωμοσίας που αρνείται με προκλητικό τρόπο η αλβανική δικαιοσύνη: «Αυτό θα το συζητήσουμε με τους νομικούς μας. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη δικαστική απόφαση που έχουμε στα χέρια μας, η οποία ήταν αρνητική για την ορκωμοσία. Εντός 10 ημερών θα πρέπει να ασκήσουμε έφεση και θα πάει στο Συνταγματικό Δικαστήριο να επανεξεταστεί η υπόθεση για τη χορήγηση άδειας ορκωμοσίας».

Όπως κατήγγειλε ο Λεονάρδος Μπελέρης, υπουργοί και βουλευτές του Ράμα, βρέθηκαν ξαφνικά με περιουσίες στη Χειμάρρα, τις οποίες απέκτησαν με πλαστογραφία, φαινόμενο που συνηθίζεται εδώ και χρόνια στα χωριά της ελληνικής μειονότητας: «Το πρόβλημα είναι να μην αλλάξει χέρια ο δήμος Χειμάρρας. Σε όλη αυτή τη διακυβέρνηση που είχε ο δήμος τα προηγούμενα 12 χρόνια, έχουν γίνει μεγάλες ατασθαλίες και μεγάλες καταπατήσεις ως προς τα οικόπεδα και τη γη που υπάρχει στη Χειμάρρα. Είναι πάρα πολλοί υπουργοί και βουλευτές που ανήκουν στο κόμμα του κ. Ράμα, οι οποίοι όλοι έχουν βρεθεί με περιουσία ξαφνικά εκεί. Αυτή η περιουσία δεν την κληρονόμησαν από κάπου αλλά με πλαστογραφίες».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.