Κίεβο: Διεκόπη η συνέντευξη Τύπου των τριών προέδρων από αεροπορική επιδρομή

Η συνέντευξη Τύπου των προέδρων, της Ουκρανίας, της Ελβετίας και της Λετονίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι, Αλέν Μπερσέ και Έντγκαρς Ρίνκεβιτς στο Κίεβο διεκόπη λόγω αεροπορικής επιδρομής.

Η μετάδοση της συνέντευξης Τύπου διακόπηκε μόλις ο Ζελένσκι, ο Μπερσέ, ο Ρίνκεβιτς και η πρωθυπουργός της Λιθουανίας Ίνγκριντα Σιμόνιτε ολοκλήρωσαν την ομιλία τους και άρχισαν να απαντούν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Σειρήνα ήχησε στην αίθουσα και οι πολιτικοί έφυγαν βιαστικά από την αίθουσα Τύπου και πήγαν στο καταφύγιο.

Σημειώνεται ότι δεν έχουν αναφερθεί εκρήξεις στην ουκρανική πρωτεύουσα ή επιχειρήσεις αεράμυνας.

Ρωσική επίθεση στο Κίεβο

Την προηγουμένη, τη νύχτα της 25ης Νοεμβρίου, ο ρωσικός στρατός εκτόξευσε έναν αριθμό ρεκόρ επιθετικών drone στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με την ουκρανική ‘censor’ «αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστούν 5 άτομα. Τρεις από αυτούς έχουν οξείες αντιδράσεις στο άγχος, άλλοι δύο έχουν τραύματα στα άκρα τους. Σε όλους παρασχέθηκε έγκαιρα ιατρική βοήθεια. Το μικρότερο, ένα παιδί, είναι 11 ετών ετών, ο μεγαλύτερος είναι 65 ετών», δήλωσε ο Serhiy Popko, επικεφαλής της KMVA», όπως σημειώνεται.

The Hellenic Information Team

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.