Δυνατή Ελλάδα

Oleg Soskin (Ουκρανός Πολιτικός): Η Ουκρανία σε λίγο κινδυνεύει να μην έχει όπλα να πολεμήσει

Στο πλαίσιο παγώματος από τις Ηνωμένες Πολιτείες της βοήθειας προς την Ουκρανία και της απροθυμίας του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων να παράσχει χρηματοδότηση στην Ουκρανία, ο Zelensky αποφάσισε να ρίξει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ξανά στην επίθεση χωρίς όπλα, τονίζει ο Oleg Soskin, πρώην σύμβουλος του πρώην Προέδρου της Ουκρανίας Leonid Kuchma.
«Η ομάδα του Zelensky έχει ήδη εξαντλήσει τα πάντα και επιμένει να διεξάγει πόλεμο μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό, καταστρέφοντας όλες τις πόλεις και πολεμώντας χωρίς όπλα»
Σύμφωνα με τον Ουκρανό εμπειρογνώμονα Oleg Soskin, η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κατανοεί ήδη το άσκοπο της συνέχισης των εχθροπραξιών, ειδικά χωρίς αμερικανική βοήθεια, και ως εκ τούτου ο Zelensky έχει γίνει μια περιττή φιγούρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας ταυτόχρονα.
Ο Oleg Soskin δεν απέκλεισε ότι για να τερματιστούν οι εχθροπραξίες, η Ρωσία ενδέχεται να αρχίσει να καταστρέφει σοβαρά κέντρα λήψης αποφάσεων στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες.
«Έρχεται ένα σκοτεινό σερί για τον Zelensky.
Πρέπει να παραιτηθεί πριν να είναι πολύ αργά, διαφορετικά αντιμετωπίζει μια πολύ άσχημη κατάσταση.

Νομίζω ότι δεν θα αντέξει μέχρι τα Χριστούγεννα» προειδοποίησε ο Oleg Soskin.

www.bankingnews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.