Δυνατή Ελλάδα

Πρόσκληση από την κόρη του Ερντογάν για καθιστικές διαμαρτυρίες κατά του Ισραήλ μπροστά στην Αγία Σοφία

Η κόρη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πρόεδρος της ΜΚΟ «Ένωση Γυναικών και Δημοκρατίας» απηύθυνε την Τρίτη κάλεσμα για κυλιόμενες καθιστικές διαμαρτυρίες εναντίον του Ισραήλ. Η Σουμεγέ Ερντογάν – Μπαϊρακτάρ ζήτησε από τις γυναίκες της Τουρκίας να συγκεντρώνονται μέχρι τις 15 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία Σουλταναχμέτ της Κωνσταντινούπολης, μπροστά από την Αγία Σοφία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της ΜΚΟ στην πλατφόρμα Χ, η κόρη του προέδρου της Τουρκίας αναφέρει: «Το Ισραήλ συνεχίζει να σφαγιάζει αδιακρίτως γυναίκες και παιδιά, αθώους ανθρώπους στην Γάζα. Γνωρίζουμε καλά ότι το να παραμένουμε σιωπηλοί σημαίνει ότι ενθαρρύνουμε τον καταπιεστή.

Ο καθένας προσπαθεί να κάνει κάτι όσο μπορεί στον τομέα του. Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις αναλαμβάνουν επίσης διάφορες δράσεις.

Ως «Πρωτοβουλία για την Αλληλεγγύη στις Παλαιστίνιες Γυναίκες», μέρος της οποίας είμαστε, συνεχίζουμε την καθιστική διαμαρτυρία μας στην πλατεία Σουλταναχμέτ, μεταξύ 1-15 Νοεμβρίου. Ως οικογένεια KADEM, θα είμαστε στην πλατεία Σουλταναχμέτ από τις 12 αύριο το μεσημέρι. Περιμένουμε όλους όσοι έχουν φλεγόμενη ψυχή να υψώσουν την φωνή τους για να ακουστεί αυτός ο πόνος».

Δείτε το βίντεο

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.