Οι Τούρκοι απειλούν με πόλεμο το Ιραν

Σοβαρή κλιμάκωση στις σχέσεις Ιράν – Τουρκίας, απετέλεσε το τελεσίγραφο της Τεχεράνης στο Αζερμπαϊτζάν, ότι εάν τολμήσει να επιτεθεί στην Αρμενία, θα λάβει στρατιωτική απάντηση από τους Πέρσες…

Η Τουρκία δια στόματος του τρομοκράτη Φιντάν, προειδοποίησε το Ιράν ότι εάν επιτευχθεί στο Αζερμπαϊτζάν, τότε η Άγκυρα θα κηρύξει τον πόλεμο στην Τεχεράνη.

Σε αυτή την περίπτωση όμως, θα υπάρξει αυτόματη εμπλοκή της Ινδίας και του Πακιστάν. Η Ινδία έχει υπογράψει σύμφωνο στρατιωτικής συνεργασίας με την Αρμενία, ενώ το Πακιστάν έχει στρατιωτική συμμαχία με την Τουρκία.

Με απλά λόγια, ο φασίστας, γενοκτόνος Αλίεφ, στην προσπάθειά του να εξοντώσει τους Αρμένιους, μπορεί να προκαλέσει τρίτο παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.

Η στάση της Ελλάδας, της Ευρώπης αλλά και των ΗΠΑ προκαλούν μόνο θλίψη. Αντί να έχουν διαλύσει το Αζερμπαϊτζάν, το αντιμετωπίζουν ως «σημαντικό εταίρο», επειδή απλούστατα ο Αλίεφ έχει φροντίσει και έχει εξαγοράσει δυτικούς πολιτικούς, ΜΜΕ και παράγοντες.

Μόνο ένας βαθύτατα διεφθαρμένος δυτικός πολιτικός θα μπορούσε να θεωρήσει το Αζερμπαϊτζάν ως σύμμαχο. Το ίδιο ισχύει και για την Τουρκία. Κρατήστε το αυτό, για να το έχετε ως οδηγό εντιμότητας των Ελλήνων πολιτικών…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.