Πανικός στην Κίνα: Αγοράζουν μαζικά αλάτι γιατί η Ιαπωνία ξεκίνησε να ρίχνει ραδιενεργό νερό από τον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα

Η Ιαπωνία ρίχνει ραδιενεργό νερό από τον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα στον Ειρηνικό Ωκεανό και στην Κίνα αγοράζουν μαζικά αλάτι γιατί φοβούνται ότι το αλάτι θα γίνει ραδιενεργό! 

Στις 24 Αυγούστου, η Ιαπωνία άρχισε να ρίχνει ραδιενεργό νερό από τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα στον Ειρηνικό Ωκεανό

Εν τω μεταξύ, αξιωματούχοι της Ιαπωνικής Διοίκησης Αλιείας αναφέρουν ότι δεν βρήκαν τίποτα ύποπτο σε ψάρια που αλιεύτηκαν στα ανοιχτά της ακτής κοντά στον τόπο απόρριψης καθαρού νερού από τον πυρηνικό σταθμό έκτακτης ανάγκης Fukushima-1 στον ωκεανό.

Παρόλα αυτά, ο πανικός έχει ήδη αρχίσει στα κινεζικά καταστήματα, οι αγοραστές αγοράζουν μαζικά αλάτι, φοβούμενοι ότι μετά την απελευθέρωση νερού από τη Φουκουσίμα, το θαλασσινό αλάτι θα γίνει ραδιενεργό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.