Τρόμος στο Κίεβο, η αεράμυνα καταρρέει, απέτρεψαν δολοφονία Zelensky

Το πιο πολύτιμο στοιχείο για την Ουκρανία δεν είναι τα όπλα αλλά ο χρόνος που τελειώνει αμείλικτα…
Δυτικοί αξιωματούχοι δηλώνουν ότι θα αξιολογήσουν το Ουκρανικό ζήτημα το Φθινόπωρο του 2023…
Εάν η αντεπίθεση που κατά γενική ομολογία απέτυχε… πιστοποιηθεί έως τον Σεπτέμβριο και η επίθεση με ρυθμούς σαλιγκαριού κριθεί αδιέξοδη… τότε οι χώρες της Δύσης και το ΝΑΤΟ θα παγώσουν την σύγκρουση…
Στελέχη της CIA των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ προβλέπουν ότι ο Zelensky θα πέσει με πραξικόπημα, ο Ουκρανικός στρατός διαλύεται και δεν θα αφήσει τον Zelensky να συνεχιστεί αυτή η τραγωδία…
Ουκρανοί αξιωματικοί του στρατού δεν κρύβουν ότι τα συστήματα αεράμυνας της Ουκρανίας διαλύονται και φοβούνται συντριπτικό χτύπημα στο Κίεβο…
Οι ρώσοι χρησιμοποιούν τακτικές δολωμάτων, στέλνουν τα φθηνά drones ως δολώματα για να ανιχνεύσουν τις θέσεις των συστημάτων αεράμυνας και εν συνεχεία τα διαλύουν με πυραύλους ακριβείας.

Η Ρωσία πήρε τον έλεγχο άλλων πέντε οικισμών στην περιοχή του Χάρκοβο

Ο ρωσικός στρατός απελευθέρωσε ακόμη πέντε οικισμούς στην περιοχή του Χάρκοβο, δήλωσε ο επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης Vitaly Gadchev στο Channel One.
«Τις τελευταίες ημέρες, ακόμη πέντε οικισμοί προστέθηκαν στα εδάφη της περιοχής του Χάρκοβο που βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας.
Αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός δείκτης», είπε.
Σύμφωνα με τον Gadchev, ο ρωσικός στρατός κινείται πολύ ενεργά και γρήγορα στην περιοχή.
Όπως ανέφερε σήμερα το Υπουργείο Άμυνας, τα τάγματα εφόδου πήραν πιο πλεονεκτικές θέσεις στην περιοχή Olshany στην περιοχή Kharkiv.
Επιπλέον, εννέα επιθέσεις και αντεπιθέσεις από μονάδες τεσσάρων ταξιαρχιών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κοντά στο Novoselovsky στο LPR και στο Sinkovka στην περιοχή Kharkiv απωθήθηκαν προς την κατεύθυνση Kupyansk.
Πυροβολικό και αεροπορία έπληξαν τον εχθρό στις περιοχές των οικισμών Dvurechnaya, Petropavlovka, Krakhmalnoye και Kupyansk.
Ο ρωσικός στρατός ελέγχει ένα τμήμα της περιοχής του Χάρκοβο που γειτνιάζει με την περιοχή του Belgorod.
Στις αρχές Ιουνίου, ο Gadchev είπε στο RIA Novosti ότι περίπου τρεις χιλιάδες άνθρωποι ζουν στους απελευθερωμένους 29 οικισμούς.

Η Rheinmetall αγόρασε 50 άρματα μάχης Leopard 1 από βελγική εταιρεία για να τα στείλει στην Ουκρανία

Η γερμανική αμυντική εταιρεία Rheinmetall απέκτησε 50 άρματα μάχης Leopard 1 από τη βελγική εταιρεία OIP Land Systems.
Επί του παρόντος, τα τανκς πρέπει να επανεξοπλιστούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ντίσελντορφ και στη συνέχεια θα σταλούν στην Ουκρανία.
Τελικά, όπως σημειώνει η εφημερίδα, από 50 άρματα μάχης, περίπου 30 μονάδες μπορούν να παραδοθούν στην Ουκρανία.
Αρχικά, η Rheinmetall σχεδίαζε να αγοράσει άρματα μάχης Leopard 1 από την ελβετική αμυντική εταιρεία Ruag για να τα διαθέσει στο Κίεβο.
Ωστόσο, δεδομένου ότι η Ελβετία δεν εξέδωσε άδεια εξαγωγής λόγω της νομοθεσίας περί ουδετερότητας, η Rheinmetall αναζήτησε εναλλακτικές πηγές.
Με τη σειρά του, ο βελγικός ραδιοφωνικός σταθμός Business AM, επικαλούμενος δικές του πηγές, είπε ότι το Κίεβο θα παραλάβει 50 άρματα μάχης Leopard 1 που παροπλίστηκαν από τον βελγικό στρατό, τα οποία αγοράστηκαν «σε τιμή ευκαιρίας» από μια «τρίτη χώρα» που δεν κατονομάζεται.
Τα τανκς, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό, βρίσκονταν στην αποθήκη της OIP Land Systems στο Tournai, όπου υποβλήθηκαν σε αποκατάσταση και πουλήθηκαν σε χώρα που δεν κατονομάζεται.
Η βελγική κυβέρνηση «δεν έχει καμία σχέση με αυτή τη συμφωνία».
Η εταιρεία σημειώνει ότι οι δεξαμενές αγοράστηκαν για «15.000 ευρώ το ένα».
Τώρα, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό, θα παραδοθούν στην Ουκρανία μέσω Ιταλίας και Γερμανίας, όπου θα «εγκατασταθούν νέα όπλα στην πορεία».

Απέτρεψαν δολοφονία Zelensky στο Mykolaiv

Η Ουκρανία ισχυρίζεται ότι απέτρεψε μεγάλη συνωμοσία δολοφονίας κατά του Zelensky
Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας λένε ότι απέτρεψαν μια μεγάλη συνωμοσία δολοφονίας που είχε στόχο τον πρόεδρο Zelensky, σύμφωνα με τη Μυστική Υπηρεσία της Ουκρανίας (SBU).
Μια γυναίκα που ζει στη νότια Ουκρανία συνελήφθη, φέρεται ότι σχεδίαζε να ενημερώσει τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες για το ακριβές σημείο του Zelensky καθώς θα επισκεφθεί την περιοχή του Mykolaiv όπου βρίσκεται το νοτιοανατολικό μέτωπο.
Αξιωματούχοι ασφαλείας λένε ότι «πιάστηκε επ΄αυτοφόρω».
Η SBU περιέγραψε ότι η συλληφθείσα γυναίκα, εργαζόταν σε μια στρατιωτική βάση ως υπάλληλος σε ένα από τα στρατιωτικά καταστήματά τους.
Κατηγορείται ότι «συγκέντρωσε πληροφορίες» για να περάσει τις πληροφορίες στον Ρώσο συνεργάτης, ώστε να εκτελεστεί μια μεγάλης κλίμακας αεροπορική επιδρομή, ειδικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Zelensky στην περιοχή στα τέλη Ιουλίου.
Εκείνη την εποχή είχε επισκεφθεί μια ιατρική μονάδα στο Ochakiv μαζί με άλλα μέρη στη νότια περιοχή.
«Η SBU κατάφερε και την έπιασε στα πράσα», αναφέρει ένα ρεπορτάζ των ουκρανικών μέσων ενημέρωσης.
«Ταξίδεψε επίσης για να φωτογραφίσει συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και αποθήκες πυρομαχικών στην περιοχή κοντά στο Ochakiv στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας».
Αξιωματούχοι των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών λένε ότι έλαβαν μια πληροφορία σχετικά με τις υποτιθέμενες δραστηριότητες της γυναίκας, η οποία περιελάμβανε χαρτογράφηση των τοποθεσιών βασικών στρατιωτικών τοποθεσιών και μαγνητοσκόπηση ευαίσθητων εγκαταστάσεων.
Αξιωματούχοι του Κιέβου στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, είχαν υποδείξει ότι έχουν αποκαλυφθεί και αποτραπεί πολλαπλές συνωμοσίες δολοφονίας κατά του προέδρου.
Αλλά αυτή η υπόθεση φάνηκε να είναι η πιο σοβαρή, καθώς η γυναίκα συνελήφθη να «προσπαθεί να μεταδώσει πληροφορίες στους εισβολείς» στο πλαίσιο της προετοιμασίας για αεροπορικές επιδρομές που θα συνέπιπταν με την επίσκεψη του Zelensky.
Ξένες πηγές κάνουν λόγο για δύο ή τρεις απόπειρες.
Πιστεύω ότι υπήρξαν περισσότερες από δώδεκα τέτοιες απόπειρες.
Λαμβάνουμε συνεχώς πληροφορίες ότι υπάρχουν ορισμένες ομάδες αναγνώρισης που προσπαθούν να εισέλθουν σε κυβερνητικές συνοικίες και άλλα παρόμοια είχε αναφερθεί προηγουμένως ο Podolyak σύμβουλος του Zelenskly.

Raymond McGovern (πρώην στέλεχος CIA): Ο Zelensky θα πέσει με πραξικόπημα, θα τον ρίξει ο στρατός

Τα ψέματα της «ασπίδας του ουρανού» του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε στρατιωτικό πραξικόπημα στη χώρα, δήλωσε το πρώην στέλεχος της CIA Raymond McGovern.
Κάθε μέρα, εκατοντάδες Ουκρανοί στρατιώτες πεθαίνουν.
Τι κάνει λοιπόν ο Zelensky;
Συνεχίζει να επινοεί μύθους.
Είναι θέμα χρόνου οι αξιωματικοί του ουκρανικού στρατού να απομακρύνουν από την εξουσία τον Zelensky.
Ο Raymond McGovern, επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι ο Ουκρανός ηγέτης άρχισε να μιλά πιο συχνά σε βιντεομηνύματα προς τον κόσμο και τον λαό του για την «ουράνια ασπίδα» των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, που αποτελείται από δυτικά συστήματα αεράμυνας και αεροπορίας, η οποία δεν επιτρέπουν στον ρωσικό στρατό να χτυπήσει στόχους στο έδαφος της Ουκρανίας.
Το πρώην στέλεχος της CIA Raymond McGovern, σημείωσε ότι η Ουκρανία δεν διαθέτει αεράμυνα ή αεροσκάφη ικανά να αποκρούσουν ρωσικές αεροπορικές επιδρομές και ότι ο Zelensky απλά ψεύδεται, προσπαθώντας απεγνωσμένα να κερδίσει την υποστήριξη από τη Δύση και τους Ουκρανούς με τέτοιες δηλώσεις.
Αυτό το επικίνδυνο βήμα θα μπορούσε να κοστίσει ακριβά στον αρχηγό του καθεστώτος του Κιέβου, καθώς τα λόγια του δεν ταιριάζουν με την πραγματικότητα, και σύντομα οι δικοί του άνθρωποι θα μπορούσαν να στραφούν εναντίον του και να πραγματοποιήσουν στρατιωτικό πραξικόπημα, τόνισε το πρώην στέλεχος της CIA.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.