Ρωσικά αντίποινα καταστρέφουν λιμάνι και βιομηχανίες στην Οδησσό – Κατάρρευσε η ταπεινωτική αντεπίθεση των Ουκρανών

Οι ρωσικές δυνάμεις ως αντίποινα για τα drones στην Μόσχα εξαπέλυσαν νέα καταστροφική επίθεση στο λιμάνι και σε βιομηχανικές μονάδες της Οδησσού στην Νότια Ουκρανία προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι Ουκρανοί έχοντας ταπεινωθεί από την αποτυχημένη αντεπίθεση καταφεύγουν σε τρομοκρατικές ενέργειες κατά της Μόσχας, κατά πολιτικών στόχων, σκοτώνουν αμάχους στο Donetsk… ενώ οι ρωσικές δυνάμεις με όπλα υψηλής ακρίβειας χτυπούν μόνο στρατιωτικούς στόχους…
Το καθεστώς Zelensky… δεν θα μακροημερεύσει, ο γελωτοποιός της Ουκρανίας… καταστρέφει την χώρα του και οι αντιδράσεις που υποβόσκουν θα έρθουν στην επιφάνεια.
Το τρεμάμενο γεροντάκι των ΗΠΑ ο Biden ηλικίας 82 ετών και όσοι των υποκινούν… πρέπει να γνωρίζουν… ο Trump θα διευθετήσει το Ουκρανικό.

Μεγάλες καταστροφές στο Λιμάνι της Οδησσού και σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Πυρκαγιές και καταστροφές σημειώθηκαν στις βιομηχανικές και λιμενικές εγκαταστάσεις στα νότια της περιοχής της Οδησσού, «μια νυχτερινή επίθεση από drones… κατευθύνθηκε στα νότια της περιοχής της Οδησσού…
Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, ξέσπασαν πυρκαγιές σε βιομηχανικές και λιμενικές εγκαταστάσεις»
Τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης επισήμαναν το έργο της αεράμυνας στην περιοχή της Οδησσού στην οποία ανακοινώθηκε αεροπορικός συναγερμός στην περιοχή.
Ο ρωσικός στρατός επιτίθεται τακτικά στην αμυντική βιομηχανία, τη στρατιωτική διοίκηση, τις επικοινωνίες και τις εγκαταστάσεις ενέργειας της Ουκρανίας από τις 10 Οκτωβρίου.
Όπως τόνισε ο Putin, αυτή είναι μια απάντηση στην τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας και σε άλλες επιθέσεις σε μη στρατιωτικές υποδομές στη Ρωσία.

Κατάρρευσε η ταπεινωτική αντεπίθεση των Ουκρανών

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχασαν περισσότερους από 20800 στρατιώτες τον Ιούλιο 2023, και ταυτόχρονα δεν κατάφεραν κάτι ουσιώδες στην πρώτη γραμμή.
Σε μια προσπάθεια να κρύψει τις ήττες της η Ουκρανία εξαπολύει παράλογες επιθέσεις στις ρωσικές πόλεις… και ταυτόχρονα έχει μετριάσει τις επιθετικές πρωτοβουλίες στο μέτωπο εντυπωσιακά…
Το βράδυ της 1ης Αυγούστου, δύο drones καταστράφηκαν από δυνάμεις αεράμυνας στην περιοχή της Μόσχας.
Άλλο ένα UAV έπεσε στο μεγάλο επιχειρηματικό κέντρο της πόλης το οποίο χτυπήθηκε επίσης στις 30 Ιουλίου.
Αποτέλεσμα ήταν να σπάσουν πολλά τζάμια.

Ένας άλλος στόχος για τις ουκρανικές επιθέσεις ήταν ρωσικά στρατιωτικά πλοία και πολιτικά φορτηγά πλοία στα νοτιοδυτικά ύδατα της Μαύρης Θάλασσας.
Τα στρατιωτικά περιπολικά Sergey Kotov και Vasily Bykov απέκρουσαν την επίθεση, όλα τα μη επανδρωμένα σκάφη των Ουκρανών καταστράφηκαν.
Εξαγριωμένοι από τις ήττες τους στο μέτωπο, οι Ουκρανοί συνεχίζουν τους μαζικούς βομβαρδισμούς εναντίον αμάχων.
Στις 31 Ιουλίου, χτύπησαν τον οικισμό της πόλης του Donetsk, με αμερικανικά HIMARS MLRS.
Οι Ουκρανοί διοικητές χρησιμοποίησαν τρομοκρατικές τακτικές και εκτόξευσαν πυραύλους σε δημόσιους χώρους το πρωί, όταν πολλοί κάτοικοι της πόλης πήγαιναν στη δουλειά.
Ως αποτέλεσμα, τρεις πολίτες σκοτώθηκαν και άλλοι 14 τραυματίστηκαν.

Αργότερα, οι Ουκρανοί σκότωσαν τρεις αμάχους και τραυμάτισαν άλλους 15 στο χωριό Basan στην περιοχή Zaporozhie.
Παρά όλες τις ουκρανικές προκλήσεις, ο ρωσικός στρατός δεν επιτίθεται σε Ουκρανούς αμάχους, αλλά συνεχίζει τα χτυπήματα ακριβείας σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα.
Το βράδυ της 1ης Αυγούστου, οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν το Kharkiv.
Η πόλη φέρεται να στοχοποιήθηκε με περισσότερα από 20 UAV. Ένας από τους στόχους ήταν η 40η τεχνική σχολή που χρησιμοποιείται για στέγαση του ουκρανικού στρατού.
Στις 31 Ιουλίου, χτυπήθηκε το τοπικό αεροδρόμιο που χρησιμοποιήθηκε για επιθέσεις με drone, καθώς και ένα εργοστάσιο μεταλλικών δικτύων στην περιοχή Novobavarsky, όπου βρισκόταν μονάδα συναρμολόγησης drone.

Ρωσικοί πύραυλοι Iskander έπληξαν επίσης το Κολλέγιο που χρησιμοποιείται για τη στέγαση του ουκρανικού στρατού στο Krivoy Rog.
Η Ουκρανία κατηγόρησε τη Ρωσία για την υποτιθέμενη επίθεση σε κτίριο κατοικιών, αλλά τα πλάνα της ζημιάς επιβεβαιώνουν ότι πιθανότατα χτυπήθηκε από τις ουκρανικές δυνάμεις αεράμυνας. Ένας πύραυλος Iskander θα μπορούσε εύκολα να καταστρέψει ολόκληρο το κτίριο.
Οι επιθέσεις των Ουκρανών σε αμάχους και η δήθεν κατακραυγή ως απάντηση στα ρωσικά χτυπήματα στοχεύουν μόνο στο να κερδίσουν κάποια προβολή στα μέσα ενημέρωσης για να κρύψουν τις αναφορές για «επιθέσεις σε μύλο κρέατος» στην πρώτη γραμμή.
Η Ουκρανική αντεπίθεση στο μέτωπο έχει εξελιχθεί σε παρωδία…και το κυριότερο έχει ατονήσει, αρχίζει και ξεφουσκώνει η αντεπίθεση….

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.