Δυνατή Ελλάδα

Ασύλληπτη πρόκληση από το Αζερμπαϊτζάν κατά της Ελλάδας και του ελληνισμού!

Το Αζερμπαϊτζάν συνεχίζει τις αισχρές προκλήσεις του κατά της Ελλάδας, χωρίς να λαμβάνει την πρέπουσα απάντηση. Όσο λοιπόν το καθεστώς Αλίεφ μένει ατιμώρητο τόσο πιο επικίνδυνο καθίσταται για ολόκληρο τον Ελληνισμό.

Έπειτα από την ξεκάθαρη ανακοίνωση για την στενή στρατιωτική συμμαχία με την Τουρκία η οποία μάλιστα δύναται να στραφεί και κατά της Ελλάδας, το Αζερμπαϊτζάν πέρασε σε άλλο επίπεδο. Πριν από λίγες ώρες, αντιπροσωπεία της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν επισκέφτηκαν τα κατεχόμενα της Κύπρου, εκπροσωπώντας επίσημα τις χώρες τους έναντι του ψευδοκράτους.

Οι εκπρόσωποι των δύο χωρών που ανήκουν στα κόμματα του Ερντογάν και του Αλίεφ, συμφώνησαν με τις αρχές του ψευδοκράτους ότι θα συνεργαστούν στενά, προκειμένου τα κατεχόμενα εδάφη να αναγνωριστούν από την διεθνή κοινότητα!

Επαναλαμβάνουμε ότι οι συγκεκριμένες αντιπροσωπείες δεν ήταν κάποιες περιφερειακές ομάδες των δύο χωρών, αλλά εκπρόσωποι των κομμάτων εξουσίας! Ήδη βέβαια γνωρίζαμε ότι το Αζερμπαϊτζάν υποστηρίζει πλήρως τα σχέδια της Τουρκίας όσον αφορά την Κύπρο, την ανατολική Μεσόγειο και διατηρεί στενές σχέσεις με τους κατοχικούς ψευδοηγέτες.

Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν διατηρούν απόλυτη αμυντική συνεργασία και η Τουρκία υποστηρίζει την γενοκτονία που διαπράττει ο Αλίεφ κατά των Αρμενίων του Αρτσάχ.

Έπειτα από την τουρκική βοήθεια και τους ισλαμιστές μισθοφόρους που έστειλε η Τουρκία για να σφάξουν αρμένιους κατά την εισβολή του Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, ο Αλίεφ άλλαξε άρδην την στάση του αφήνοντας στην άκρη το παραμύθι του σεβασμού της διεθνούς νομιμότητας και της εδαφικής ακεραιότητας το οποίο χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος.

Πλέον ο Ερντογάν φτιάχνει έναν συνασπισμό από χώρες προκειμένου να προβεί στην αναγνώριση του κατεχόμενο τμήματος της Κύπρου. Χώρες όπως το Αζερμπαϊτζάν, το Πακιστάν, η παράνομη κυβέρνηση της Λιβύης είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσουν την τουρκική προσπάθεια για τον ακρωτηριασμό της Κύπρου.

Η Ελλάδα μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει κάνει καμιά ενέργεια κατά του Αζερμπαϊτζάν το οποίο προβάλλεται σκανδαλωδώς από την κομισιόν ως αξιόπιστος προμηθευτής φυσικού αερίου, έναντι της Ρωσίας. Μιλάμε για εθνική αυτοκτονία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.