Ουκρανία: Θρίλερ με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου του Ρωσικού Στρατού – Αναφορές ότι τραυματίστηκε

Πέπλο μυστηρίου επικρατεί γύρω από την τύχη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, Βαλερί Γερασίμοφ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την ουκρανική πλευρά ο στρατηγός τραυματίστηκε έπειτα από επίθεση στο Ιζιούμ, στην ανατολική Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών Υποθέσεων, Άντον Γκεραστσένκο και ουκρανικά ΜΜΕ, ο Γερασίμοφ τραυματίστηκε στο πόδι, χωρίς όμως το τραύμα να είναι σοβαρό. O Γερασίμοφ διακομίστηκε στη Μόσχα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κορυφαίος Ρώσος στρατηγός είχε πάει στην Ουκρανία για να επιβλέψει προσωπικά την επιχείρηση στο Ντονμπάς.

Έως στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τη ρωσική πλευρά.

Την ίδια ώρα ο πρώην δημοσιογράφος και εκδότης στην Ουκρανία, Βίκτωρ Κοβαλένκο υποστήριξε πως η χθεσινή επίθεση στο ρωσικό αρχηγείο του Ιζιούμ είχε σχεδιαστεί ώστε να πληγεί ο «υψηλής αξίας στόχος» ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του Ρωσικού Στρατού, Στρατηγός Γερασίμοφ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.