Λεπτομέρειες στα ουκρανικά βίντεο που δείχνουν πως είναι fake news – Παραβίαση των κανόνων της Φυσικής!

Η προπαγάνδας της Δύσης έχει καταστρέψει την κοινή λογική

H ουκρανική προπαγάνδα για ένα εκπαιδευμένος στις ειδήσεις «μάτι» εκτίθεται πάρα πολλές φορές σε σημείο γελοιότητας, αλλά στις μάζες των δυτικών κοινωνιών που δεν καταλαβαίνουν τις «λεπτομέρειες», έχει καταλυτικό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς ο ανθρώπινος εγκέφαλος όταν παρακολουθεί ειδήσεις διά της τηλεοράσεως αδυνατεί να επεξεργαστεί τις εικόνες και τα όσα βλέπει και ακούει επειδή γίνεται παθητικός δέκτης.

Αντίθετα, δηλαδή με ό,τι συμβαίνει όταν κάποιος διαβάζει, διότι εκείνη τη στιγμή ο εγκέφαλος του λειτουργεί με κριτική αντίληψη και επεξεργάζεται τις πληροφορίες που λαμβάνει και κρίνει εάν είναι αληθής οι ψευδείς.

Έτσι λοιπόν ελάχιστοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν όταν πέφτει ένας, ας πούμε ρωσικός πύραυλος, σε μία ουκρανική πόλη να προκύπτουν αμέσως ουκρανικά βίντεο τα οποία δείχνουν αυτοκίνητα να έχουν εκτιναχτεί κατά εκατοντάδες μέτρα μακριά ενώ δεν έχουν σπάσει τα τζάμια το κτιρίων.

Κανείς δεν αναρωτιέται εκείνη τη στιγμή πως παραβιάζονται με αυτό τον τρόπο οι νόμοι της φυσικής και τους φαίνεται μάλιστα ως κάτι φυσιολογικό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.