Παγκοσμιο σοκ με τη δήλωση Ζελενσκι για το Τάγμα Αζόφ: Είναι αυτό που είναι αλλά υπερασπίζονται την πατρίδα

🇺🇦 Zelensky wordt door Bret Baier van Fox News gevraagd naar het Azov-bataljon dat naar verluidt krijgsgevangenen zou neerschieten.

Het antwoordt van Zelensky: “they are what they are” terwijl hij toegeeft dat het Nazi Azov bataljon is opgenomen in het Oekraïense leger!!

🇺🇦 Ο Ζελένσκι ρωτιέται από τον Μπρετ Μπάιερ του Fox News σχετικά με το τάγμα του Αζόφ που φέρεται να πυροβολεί αιχμαλώτους.

Ο Ζελένσκι απαντά «είναι αυτό που είναι» ενώ παραδέχεται ότι το ναζιστικό τάγμα Azov έχει ενσωματωθεί στον ουκρανικό στρατό!!

Διεθνής σάλος εχει προκληθεί απο την δημόσια παραδοχή του Ζελενσκι για το περιβόητο τάγμα του Αζοφ σε τηλεοπτική του συνεντευξη στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX News και τον δημοσιογράφο Μπρετ Μπάιερ, οπου ο Ουκρανός πρόεδρος παραδέχθηκε πως το νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ «είναι αυτό που είναι», λέγοντας όμως παράλληλα πως είναι πατριώτες που υπερασπίζονται την πατρίδα.

«Θέλω να ξεκαθαρίσετε κάτι για εμάς. Υπάρχουν αναφορές και εκθέσεις για το Τάγμα Αζόφ που λέγεται ότι είναι ένας ναζιστικός παραστρατιωτικός οργανισμός στη χώρα σας και υπάρχουν εκθέσεις ότι έχουν προβεί σε θηριωδίες. Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι αμερικάνοι πολίτες για ουκρανικές μονάδες όπως το τάγμα Αζόφ;», ρώτησε τον Βολοντίμιρ Ζελέλνσκι ο δημοσιογράφος του FOX News.

«Το Αζόφ είναι αυτό που είναι και υπερασπίστηκαν την πατρίδα. Όλα αυτά τα τάγματα ενσωματώθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Οι μαχητές του Αζόφ δεν δρουν πλέον αυτόνομα αλλά είναι στις τάξεις του ουκρανικού στρατού. Το 2014 υπήρχαν κάποιες περιπτώσεις που μερικοί από αυτούς τους εθελοντές μας, όντως παραβίασαν τους νόμους και μπήκαν φυλακή. Ο νόμος είναι πάνω απ’ όλα», απάντησε με απόλυτη φυσικότητα ο Ουκρανός πρόεδρος. Συνεχίστε την ανάγνωση.

Bret Baier asks Volodymyr Zelenskyy about the~
Azov Battalion.

“They are what they are”

“They’re defending our country”

“They were all incorporated into the Military of Ukraine “

Ο Bret Baier ρωτά τον Volodymyr Zelenskyy για το~
Τάγμα Αζόφ.

«Είναι αυτό που είναι»

«Υπερασπίζονται τη χώρα μας»

«Όλοι τους ενσωματώθηκαν στον στρατό της Ουκρανίας»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.