Συντριπτικό χτύπημα Μενέντεζ στην Τουρκία!

Χειρουργική παρέμβαση του γερουσιαστή και κατά τον Αλίεφ!

Τροπολογία – φωτιά εισηγείται ο κορυφαίος φιλέλληνας γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, που πλέον είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γερουσιαστής εισηγείται δρακόντειους περιορισμούς που θα επηρεάσουν άμεσα την τουρκική βιομηχανία drones. Η τροπολογία στρέφεται με σαφήνεια και ρητά κατά του όπλου που έχει βοηθήσει τον τουρκικό στρατό να επιβληθεί σε πολλά μέτωπα μάχης, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Ζητά τον αυστηρότατο έλεγχο όλων των εξαρτημάτων προκειμένου να φανεί εάν στην κατασκευή περιέχονται οποιαδήποτε εξαρτήματα αμερικανικής κατασκευής η αμερικανικών εταιρειών που λειτουργούν στο εξωτερικό. Παράλληλα, ο γερουσιαστής απαιτεί με συγκεκριμένες προτάσεις το κλείσιμο κάθε διαύλου στρατιωτικής ενίσχυσης του Αζερμπαϊτζάν, το οποίο θεωρεί στενό σύμμαχο της Τουρκίας.

Μιλάμε για ένα χειρουργικό χτύπημα κατά της Τουρκίας αλλά και του Αζερμπαϊτζάν, το οποίο σίγουρα βασίζεται σε ενδελεχή μελέτη του τουρκικού εξοπλιστικού προγράμματος, το οποίο φυσικά επεκτείνεται και στο καθεστώς Αλίεφ…

Είναι βέβαιο ότι η τροπολογία θα περάσει και η εφαρμογή της θα τηρηθεί πίστα με απρόβλεπτες συνέπειες για τον τουρκικό στρατιωτικό μηχανισμό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.