Ερντογάν: Οργιάζουν ξανά οι φήμες για την υγεία του – ΒΙΝΤΕΟ τον δείχνει να σέρνει τα πόδια του

«Φουντώνουν» οι φήμες για την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Νέο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δείχνει τον Πρόεδρο της Τουρκίας να «σέρνει» τα πόδια του και με δυσκολία να τα κουνά για να περπατήσει μπροστά στις κάμερες.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραβρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο και χρειάστηκε να παραμείνει όρθιος για αρκετή ώρα, κάτι που φαίνεται να τον κούρασε.

https://twitter.com/muhalifimam__/status/1455101863355891726?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1455101863355891726%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.enikos.gr%2Finternational%2Ferntogan-orgiazoun-xana-oi-fimes-gia-tin-ygeia-tou-vinteo-ton-deichnei-na-sernei-ta-podia-tou%2F1700149%2F

Σημειώνεται ότι πολλοί ήταν εκείνοι στην Τουρκία που συνέδεσαν την επιστροφή του στην Τουρκία αντί να ταξιδέψει στη Γλασκώβη για να συμμετάσχει στη Σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα και με την υγεία του.

Βέβαια, Τούρκοι αξιωματούχοι υποστήριξαν ότι από τη στιγμή που έγινε η συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν στη Ρώμη δεν υπήρχε λόγος να πάει. Επίσης, ο Ερντογάν φέρεται να έθεσε κάποια ζητήματα ασφαλείας.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες και βίντεο για την υγεία του Ερντογάν.

Αν και ο ίδιος και η τουρκική προεδρία πριν από λίγο καιρό προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να διαψεύσει τις φήμες για την υγεία του, όταν πήγε να παίξει μπάσκετ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.