ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν έσκασε μύτη χωρίς μάσκα σε εστιατόριο και το Twitter τον… δίκασε!

Άγριο… κράξιμο έπεσε στο Twitter για τη -συνειδητή;- απόφαση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν και της συζύγου του, Τζιλ, να επισκεφθούν χωρίς μάσκα εστιατόριο, επιδεικνύοντας αδιαφορία για τους υγειονομικούς κανονισμούς.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο, όταν το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ βγήκαν να γευματίσουν σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο στην Ουάσιγκτον, χωρίς, ωστόσο, να λογαριάσουν πως ο φωτογραφικός φακός θα καραδοκούσε, με την… ελπίδα να τους απαθανατίσει χωρίς μάσκα για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Πράγματι, κανείς από τους δύο δεν φορούσε τη μάσκα του, ενώ κυκλοφορούσε στο χώρο, όπως γίνεται αντιληπτό στις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, οι οποίες, όπως ήταν φυσικό, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από οργισμένους πολίτες.

«Σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC και το εκτελεστικό διάταγμα του Δημάρχου, Muriel Bowser, όλα τα άτομα άνω των 2 ετών πρέπει να φορούν μάσκα σε εσωτερικούς χώρους, ανεξάρτητα από το αν έχουν εμβολιαστεί. Θα πρέπει να αφαιρούνται μόνο κατά τη διάρκεια του γεύματος. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει, για του λόγου το αληθές, το συγκεκριμένο εστιατόριο στον ιστότοπό του. Εν ολίγοις, ο Τζο Μπάιντεν με τη σύζυγό του… έγραψαν στα παλιά τους υποδήματα τις αρχές του εστιατορίου!

  • Δείτε και το… σκίσιμο που του ρίχνει το Fox News:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.