Squid Game: Τα σύμβολα της σειράς του Netflix προκάλεσαν πανικό στη Βρετανία – ΦΩΤΟ

Το Squid Game συνεχίζει να σαρώνει σε όλον τον κόσμο. Καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι ανακαλύπτουν την άκρως επιτυχημένη σειρά του Netflix και δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τις συσκευές τους.

Κάποια στιγμή στη σειρά εμφανίζονται τρία σύμβολα (ένα τρίγωνο, ένα τετράγωνο και ένας κύκλο), τα οποία υπάρχουν και στα κράνη των στρατιωτών που φυλάνε τους διαγωνιζόμενους του παιχνιδιού.

Squid Game

Οδηγοί στη Βρετανία παρατήρησαν ότι τα συγκεκριμένα τρία σύμβολα εμφανίζονται και σε μία πινακίδα στον αυτοκινητόδρομο Μ4 κοντά στο Slough. Μάλιστα μαζί με τα τρία σύμβολα υπάρχει και ένα βέλος.

Οι διερχόμενοι οδηγοί βλέπουν ένα τρίγωνο, ένα τετράγωνο και έναν κύκλο μαζί με ένα βέλος που υποδεικνύει την επόμενη έξοδο. Αρκετοί άρχισαν να πιστεύουν ότι αυτή η πινακίδα οδηγεί σε ένα πραγματικό Squid Game.

Squid Game

Μάλιστα αναγκάστηκε να επέμβει και η αστυνομία της περιοχής για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Επιβεβαιώνουμε ότι ακολουθώντας αυτήν την πινακίδα δεν θα οδηγηθείτε στη δημοφιλή σειρά του Netflix, «Squid Game». Είναι απλώς οδηγίες για διαδρομές εκτροπής κατά τη διάρκεια των εργασιών του δρόμου. Ουφ!», ανέφερε με χιούμορ στο Twitter το τμήμα Thames Valley Road Policing

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.