Οι Τούρκοι πολίτες είναι καταδικασμένοι σε αργό θάνατο με τον Ερντογάν-Επιστολή κόλαφος για εμφύλιο

Σε τεράστια απόγνωση ευρίσκονται εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες στην χώρα, στριμωγμένοι από την ανεργία, την πείνα, την ανέχεια, πανδημία, αλλά και κυρίως από το φασιστικό καθεστώς του ΑΚΡ και τους στυγνούς οπαδούς  του που ελέγχουν την τουρκική κοινωνία.

Η απόγνωση αυτή αποτυπώνεται σε διάφορα μηνύματα από Τούρκους πολίτες σε κοινωνικά δίκτυα, οι οποίοι προειδοποιούν για μεγάλη υποβόσκουσα αληθινή ένταση απλών πολιτών με τους υποστηρικτές του ΑΚΡ, η οποία έχει φτάσει λίγο πριν την τελική αναμέτρηση.

Οι οπαδοί του Ερντογάν, για όσους δεν το γνωρίζουν, μετά το 2016 και το πραξικόπημα κάνουν ουσιαστικά κουμάντο στις γειτονιές και στις πόλεις της Τουρκίας, χωρίς να επιτρέπουν οποιαδήποτε διαφορετική άποψη.

Τώρα τα συσσωρευμένα προβλήματα λόγω της πολιτικής Ερντογάν με τους χιλιάδες απολυμένους πολίτες λόγω FETO κά, έχουν πυροδοτήσει ήδη αντιδράσεις εντός της κοινωνίας αυτής, που “βράζει” στην κυριολεξία, και σύντομα το σκηνικό θα μετατραπεί σε συγκρούσεις καθεστωτικών και αντικαθεστωτικών στους δρόμους των τουρκικών πόλεων, ειδικά στα αστικά κέντρα αλλά και τα παράλια της Μικράς Ασίας.

Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι ίδιοι οι Τούρκοι πολίτες που έχουν φτάσει στο “Αμήν”.

Σε κοινωνικό δίκτυο Τούρκος σκεπτόμενος πολίτης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Αν η μάχη ξεκινήσει στους δρόμους φανταστείτε τι θα συμβεί.Ο τουρκικός λαός θα λιντσάρει εντελώς τους ΑΚΡέδες. Η πλειοψηφία των ανθρώπων φοβάται (το καθεστώς Ερντογάν). Σύντομα όμως αυτό το φράγμα θα σπάσει αφού είμαστε στα όρια μας.

Ο θυμός μας μεγαλώνει αναμένοντας να εκραγεί. Υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στην Τουρκία. Απ ‘ό, τι παρατηρώ, η τουρκική κοινωνία βρίσκεται στα πρόθυρα του λιμού και καταρρέει. Ξεκίνησα αυτό το θέμα παρακολουθώντας τις εξελίξεις.

Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τρελά πράγματα όταν πεινούν επειδή δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Σύντομα ο τουρκικός λαός θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ ενός αργού άθλιου θανάτου από την πείνα ή ενός έντιμου θανάτου που θα αφορά την ελευθερία, μπροστά στις πύλες του λευκού παλατιού του Ερντογάν.

Το σουλτανάτο φτάνει στο τέλος του. Αυτή η μετάβαση από το καθεστώς του Ερντογάν σε μια νεο -κεμαλική εποχή δεν θα περάσει χωρίς συγκρούσεις και απώλειες.

Πραγματικά πρέπει να είναι κανείς αφελής για να σκεφτεί ότι αυτή η πόλωση στην Τουρκία δεν θα φτάσει στα άκρα.Το AKP έχει πολώσει την κοινωνία εδώ και 20 χρόνια αλλά τώρα μπαίνει στο στάδιο όπου κανιβαλίζει τον ίδιο τον εαυτό του.

Μεγάλα “κοράκια” πρώην υποστηρικτών του AKP εγκαταλείπουν το “τρένο” της εξουσίας και τώρα είμαστε στο τελικό στάδιο.

Κάθε μήνα ο σουλτάνος ​​θα είναι και πιο μοναχικός. Σύντομα θα μείνει μόνο με τους σκληροπυρηνικούς υποστηρικτές του που τον υποστηρίζουν αποκλειστικά για προσωπικά οικονομικά τους  οφέλη.

Σύντομα όμως θα ξεκινήσει η μάχη μεταξύ ανήθικων και ηθικών ανθρώπων στην Τουρκία. Ποιος θα νικήσει; Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι … έρχεται ο χειμώνας, ο οποίος θα είναι ένας μακρύς χειμώνας για τους ανθρώπους στην Τουρκία.

Ας ελπίσουμε ότι η πολιτική μετάβαση θα είναι ειρηνική, αλλά γνωρίζοντας τους ισλαμιστές και τις τάσεις τους …ας μην είμαστε αφελείς”, καταλήγει ο ίδιος.

Αυτή είναι η εικόνα της τουρκικής κοινωνίας ακριβώς αυτήν την δεδομένη περίοδο, και ας μην εκπλαγούμε αν δούμε να ξεσπούν αιφνιδιαστικά άγριες και αιματηρές συγκρούσεις στην γειτονική χώρα, αφού τα αίτια μας είναι γνωστά και αφορούν την πτώση ενός ακόμη φασιστικού καθεστώτος στον κόσμο.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.