Ο ΜΑΚΡΟΝ ΜΑΚΙΓΙΑΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ το πρόσωπό του και τα χέρια του

Μπορεί να είναι ο νεότερος πρόεδρος της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας και να βρίσκεται μόλις ενάμιση χρόνο στην εξουσία, όμως ο Εμανουέλ Μακρόν αισθάνεται τρομερά κουρασμένος. Τα ακούραστα «Κίτρινα Γιλέκα» εξάντλησαν μάλλον τον 40χρονο σύζυγο της Μπριζίτ Μακρόν .

Η σωματική κούραση του Γάλλου προέδρου είναι τέτοια που καταφεύγει στα μαγικά χέρια των ειδικών σε θέματα ομορφιάς για να φαίνεται ακμαίος.

«Όσο κι αν ακούγεται, ο Μακρόν μακιγιάρει όχι μόνο το πρόσωπό του
αλλά και τα χέρια του», όπως αποκαλύπτει βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde».

Αντιμέτωπος με την κρίση των «Κίτρινων Γιλέκων, ο Μακρόν προσπαθεί να κρύψει την κόπωσή του. Υπό καθεστώς ανωνυμίας, βουλευτής του κόμματος «Εμπρός για την Δημοκρατία» υποστήριξε στη γαλλική εφημερίδα ότι «ο Γάλλος πρόεδρος δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις εάν πρώτα δεν έχει μακιγιαριστεί. Μακιγιάρει ακόμα και τα χέρια του».

Οι πολιτικές εξελίξεις στη Γαλλία με τους υποστηρικτές των «Κίτρινων Γιλέκων» να προκαλούν κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Παρίσι όπως και σε άλλες πόλεις έδωσαν ένα ακόμη «χαστούκι» στον Μακρόν με την δημοτικότητά του να ολισθαίνει επικίνδυνα….

Πηγή: https://www.protothema.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.