Τουρκία: Υπονοούμενο της αντιπολίτευσης για τα… ναρκωτικά και το αεροδρόμιο της Καμπούλ

O αντιπρόεδρος του CHP, Φαίκ Οζτράκ άφησε να εννοηθεί ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θέλει το αεροδρόμιο της Καμπούλ για να διαχειριστεί τα ναρκωτικά του Αφγανιστάν.

Συγκεκριμένα σε σημείο της ομιλίας του ανέφερε: «Αλλά αυτοί οι κύριοι που για όλα αλλάζουν γνώμη, για κάποιο λόγο δεν αλλάζουν γνώμη για την διαχείριση του αεροδρομίου της Καμπούλ. Μα πραγματικά τι είναι αυτό που κάνει τόσο ανυποχώρητους για το αεροδρόμιο της Καμπούλ; Τι είναι αυτό που τους ελκύει τόσο πολύ στο αεροδρόμιο του Αφγανιστάν; Αυτή την στιγμή στο Αφγανιστάν υπάρχει αφθονία σε τρομοκρατία και ναρκωτικά. Ποιος ο λόγος λοιπόν αυτής της επιμονής να μπει η Τουρκία σε μια τέτοια περιοχή; Ας βγουν να εξηγήσουν τους λόγους στον κόσμο να δούμε. Αλλά δεν μπορούν…».

Δεν είναι η πρώτη φορά που μπλέκεται έμμεσα η τουρκική κυβέρνηση σε σενάρια διακίνησης ναρκωτικών. Και προφανώς κάτι παραπάνω θα ξέρει και η τουρκική αντιπολίτευση…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.