Ο Ερντογάν αποκαλύπτει τον βρώμικο ρόλο της Τουρκίας στο Αφγανιστάν Θέλει να κάνει με τους Ταλιμπάν, ότι έκανε με τους ισλαμιστές στην Λιβύη!

Μπορεί να κρύβεται τούρκικος δάκτυλος πίσω από τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν και την επικράτηση των Ταλιμπάν;
Ο Ερντογάν πάντως σίγουρα δεν κρύβει τις προθέσεις του. Και το ερώτημα είναι, πως η πολιτισμένη Δύση και ειδικά το ΝΑΤΟ ανέχεται τις εγκληματικές επιδιώξεις της Τουρκίας, χωρίς να αντιδρά.

Για την ακρίβεια όπως αποκαλύψαμε χθες, όχι μόνο δεν υπάρχει αντίδραση από την συμμαχία στις τουρκικές στοχεύσεις, αλλά αντίθετα ο ανεκδιήγητος γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, βγήκε και ευχαρίστησε δημοσίως την Τουρκία για την συνεισφορά της στο Αφγανιστάν!

Τι αποκάλυψε λοιπόν ο ίδιος ο Ερντογάν αναφορικά με την πρόθεσή του να εμπλακεί στο Αφγανιστάν, στο πλευρό των Ταλιμπάν;

Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν θέλει να διατηρήσει τα στρατεύματά του στο Αφγανιστάν για να βοηθήσει τους Ταλιμπάν και να προσφέρει μια στρατιωτική συμφωνία όπως έκανε με την Λιβύη! Θέλει επίσης να βοηθήσει τους Ταλιμπάν στη διεθνή πολιτική, προωθώντας τις θέσεις τους!

Η Τουρκία είναι ξεκάθαρα η νούμερο ένα παγκόσμια απειλή για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η εμπλοκή της στο Αφγανιστάν πέραν του ότι θα της δώσει το παγκόσμιο μονοπώλιο της ηρωίνης, θα την ενισχύσει με έναν δεύτερο αδίστακτο και βάρβαρο στρατό, όπως έγινε και στην Συρία με το ισλαμικό κράτος.

Ο Ερντογάν το δηλώνει ξεκάθαρα. Και η δύση κοιμάται. Ή ακόμα χειρότερα, παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας, βάζοντας σε κίνδυνο ολόκληρο το δυτικό πολιτισμό.

Μπορεί οι πύλες της Βιέννης να είναι μακριά από την ευρώ τουρκική μεθόριο. Η Ελλάδα όμως είναι η πρώτη που απειλείται και οφείλει να αντιδράσει. Εάν το Αφγανιστάν πέσει στα χέρια της Τουρκίας, η απειλή για την Ελλάδα είναι πλέον υπαρξιακή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.