Αφγανιστάν: Γατζώνονται από τις ρόδες αεροπλάνων για να ξεφύγουν

Απίστευτες σκηνές εξελίσσονται στο Αφγανιστάν μετά την κατάληψη από τους Ταλιμπάν. Ο κόσμος γατζώνεται μέχρι από τις ρόδες στα αεροπλάνα για να ξεφύγουν

Απίστευτες σκηνές εξελίσσονται στο Αφγανιστάν μετά την κατάληψη από τους Ταλιμπάν. Ο κόσμος γατζώνεται μέχρι από τις ρόδες στα αεροπλάνα για να ξεφύγουν.

Τα δυο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το πρακτορείο Asvaka News και σύμφωνα με την ανάρτησή του στο Twitter δείχνει δυο άτομα να πέφτουν από αεροπλάνο κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Καμπούλ.

E85R0PVXsAEXurw

Τη ματαίωση των εμπορικών πτήσεων ανακοίνωσε σήμερα η αερολιμενική αρχή της πρωτεύουσας.

«Δεν θα γίνουν εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο Χαμίντ Καρζάι για να αποφευχθούν οι λεηλασίες. Σας παρακαλούμε να μην σπεύδετε στο αεροδρόμιο», ανέφερε η αερολιμενική αρχή σε μηνυμά της προς τα μέσα ενημέρωσης.

Η αφγανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ACAA) ανακοίνωσε σήμερα πως ο έλεγχος του εναέριου χώρου της Καμπούλ ανατέθηκε στους στρατιωτικούς και συνέστησε στα αεροσκάφη που πρόκειται να διέλθουν από τον αφγανικό εναέριο χώρο να αλλάξουν δρομολόγιο.

Η αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines ανακοίνωσε πως θα αρχίσει σήμερα πτήσεις απομάκρυνσης ανθρώπων από την Καμπούλ και ματαίωσε όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις της προς και από το Αφγανιστάν.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.