Στο κόμμα του Ερντογάν τζιχαντιστής που αποκεφάλιζε στη Συρία

Ο δημοσιογράφος Μουράτ Αγιρέλ δημοσιοποίησε τα απειλητικά μηνύματα που έλαβε από ένα μέλος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).

Ο Εμρά Τσελίκ, ο οποίος έστειλε τα απειλητικά μηνύματα, είναι γνωστός όχι μόνο επειδή είναι στέλεχος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), αλλά και επειδή είχε πολεμήσει για λογαριασμό μίας εκ των τζιχαντιστικών ομάδων στη Συρία. Φωτογραφίες του που ποζάρει με κομμένα κεφάλια εμφανίστηκαν στα κοινωνικά δίκτυα πέρυσι.

“Θα αγαπήσετε αυτό το κράτος! Δεν ξεχάσαμε αυτούς που μας πρόδωσαν υπό το πρόσχημα του κεμαλισμού”, λέει στο πρώτο μήνυμα που έστειλε στην Αγιρέλ.

Σε απάντηση, ο δημοσιογράφος λέει ότι δεν ξέχασε εκείνους που συνεργάστηκαν με “τους εχθρούς της δημοκρατίας”, προφανώς αναφερόμενος στο ΑΚΡ.

 

“Η δημοκρατία είναι μια στάση λεωφορείου. Όταν έρθει η ώρα, θα σας κατεβάσουμε όλους”, λέει ο τζιχαντιστής. “Θα σε φροντίσω εγώ. Σίγουρα θα ανταμωσουμε μια μέρα”

Η Αγιρέλ απαντά, “Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Δεν έχετε το θάρρος. Μπορείτε να εκτοξεύετε μόνο απειλές”.

Ο Τσελίκ συνεχίζει να απειλεί τον δημοσιογράφο, λέγοντας: “Δεν σε απειλώ, λέω ότι θα συναντηθούμε και θα μιλήσουμε”.

“Μην μας μπερδεύεις με άλλους ανθρώπους, δεν ξέρουμε τι είναι απειλή. Όταν έρθει η ώρα, θα καταλάβεις. Θα σου υπενθυμίσω επίσης διάφορα. Μην διαγράφεις τα μηνύματα, εγώ ‘θα σε κάνω να τα διαβάσεις’”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.