Σκούζει η ΕΕ επειδή η Λευκορωσία στέλνει μετανάστες στην Λιθουανία! Όταν η Τουρκία έστελνε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα, οι χώρες της Βαλτικής σφύριζαν αδιάφορα

«Μείζον θέμα» λέει στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την ενέργεια της Λευκορωσίας να επιτρέψει την διέλευση σε ιρακινούς μετανάστες προς την Λιθουανία και τις άλλες χώρες της Βαλτικής. Κάνοντας μάλιστα ρητά λόγο για υβριδικό πόλεμο από πλευρά της Λευκορωσίας!

Σοβαρά; Είναι μείζον θέμα; Όταν η Τουρκία διοχέτευσε πάνω από 1 εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες προς την Ελλάδα, τι έκαναν στα αλήθεια οι χώρες της Βαλτικής; Έστειλαν δυνάμεις να βοηθήσουν στην φύλαξη των συνόρων της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης; Όχι. Έστειλαν άρματα; Όχι. Έστειλαν οικονομική βοήθεια; Όχι. Έβγαλαν δηλώσεις καταδίκης κατά της Τουρκίας για τον άθλιο υβριδικό πόλεμο που κήρυξε στην Ελλάδα; Όχι.

Πήραν τη θέση της Ελλάδας στις συνόδους κορυφής, απαιτώντας κυρώσεις κατά της Τουρκίας; Όχι! Αντίθετα, κάνουν τα γλυκά μάτια στον Ερντογάν και φυσικά τάσσονται αναφανδόν στο πλευρό της Ουκρανίας η οποία πλέον εξοπλίζει και επίσημα την τουρκική δολοφονική μηχανή.

Μην τολμήσει λοιπόν η ελληνική κυβέρνηση να βγάλει οποιαδήποτε ανακοίνωση ή να συμμετέχει σε κανένα ψήφισμα για επιβολή κυρώσεων κατά της Λευκορωσίας. Πρώτα θα υποχρεωθούν άπαντες να καταδικάσουν την Τουρκία, να διακόψουν κάθε σχέση, κάθε εμπορική συναλλαγή και να επιβάλουν δρακόντειες κυρώσεις, και μετά ας συζητήσουμε και για τον Λουκασένκο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.