ΒΙΝΤΕΟ: ΓΑΛΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΛΙΠΟΘΥΜΑ ΚΑΤΑ τη διάρκεια της «Μασσαλιώτιδας», μπροστά στον Μακρόν!

Ένας στρατιώτης, ο οποίος βρισκόταν σε απόσταση μόλις ενός μέτρου από τον Εμανουέλ Μακρόν, λιποθύμησε, την ώρα που οι συνάδελφοί του τραγουδούσαν την περίφημη «Μασσαλιώτιδα» -ήτοι, τον γαλλικό εθνικό ύμνο.

Ο Γάλλος πρόεδρος είχε μόλις ολοκληρώσει την ομιλία του, ενώπιον των Γάλλων οπλιτών, που στρατοπεδεύουν στο Τσαντ. Η στιγμή που ο κατάκοπος στρατιώτης έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε, μεταδόθηκε «on air» από τον επίσημο λογαριασμό του Μακρόν στο Twitter, που κάλυπτε ζωντανά την τελετή.

Ο Γάλλος πρόεδρος μίλησε επί… μακρόν, για περισσότερα από 20 λεπτά, ενώ στη συνέχεια οι στρατιώτες τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο. Λίγο πριν τους τελευταίους στίχους, ο στρατιώτης, που βρισκόταν στην μπροστινή σειρά, κατέρρευσε και σωριάστηκε στο έδαφος, με τους συναδέλφους του να τρέχουν να τον σηκώσουν.

Αν και αρχικά έδειξε έκπληκτος, ο Μακρόν γρήγορα ξεπέρασε την αμηχανία του και έσπευσε κι εκείνος να δει τι είχε συμβεί στον στρατιώτη.

 

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.