Viral το μωρό σωσίας του Μπόρις Τζόνσον

Viral έχει γίνει ο τριών μηνών Ντέιβιντ λόγω της εκπληκτικής ομοιότητάς του με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον. Την ομοιότητα αυτή παρατήρησαν πρώτες οι νοσηλεύτριες στη μαιευτική κλινική, όπου γεννήθηκε την 1η Μαρτίου, όπως είπε η μητέρα του Τατιάνα Ντορονίνα.

Ο μικρούλης Ντέιβιντ Μπαράμπας από το Σάρεϊ αν και είναι μόλις τριών μηνών έχει μία πλούσια κώμη αξιοζήλευτη για το νεαρό της ηλικίας του. Μάλιστα, κοιτάζοντας κανείς τα ξανθά μαλλιά του είναι σαν να βλέπει τον… Τζόνσον μικρό.

Τώρα, όπου πάει ο Ντέιβιντ με τους γονείς του, άγνωστοι τους σταματούν στον δρόμο σχολιάζοντας την εμφάνισή του.

Η Τατιάνα είπε σύμφωνα με την Daily Mail: “Ο Ντέιβιντ είναι σαν διασημότητα. Όλοι κυριολεκτικά τρελαίνονται με την εμφάνισή του. Οι άνθρωποι τον συγκρίνουν με τον Μπόρις τη στιγμή που τον βλέπουν”. O Nτέιβιντ γεννήθηκε 4,365 κιλά αλλά η μητέρα του είπε ότι η πρώτη της σκέψη ήταν για τα μαλλιά του: “Σκέφτηκα ότι ήταν πολύ μεγάλος αλλά όταν είδα τα μαλλιά του , είπα ‘Πώς μπορούν να είναι έτσι τα μαλλιά του;”.

“Μόνο όταν τον έπλυναν αντιλήφθηκα πόσο πολλά μαλλιά είχε. Σοκαρίστηκα, αλλά κάθε νοσοκόμα που τον έβλεπε έλεγε το ίδιο. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ήταν τόσο μαλλιαρός. Είναι ένας μίνι Μπόρις, είναι ολόιδιος” πρόσθεσε η μητέρα του μικρούλη Ντέιβιντ. Μετά τα σχόλια στο μαιευτήριο, ο 43χρονος μπαμπάς του, Ρουσλάν, πρότεινε να ονομάσουν τον πρωτότοκό τους από τον πρωθυπουργό, αλλά η Τατιάνα απέρριψε την ιδέα.

“Δεν χρειαζόταν να τον λέμε Μπόρις ώστε οι άνθρωποι να λένε ότι του μοιάζει, η ομοιότητα είναι τόσο φανερή που είναι τρομακτική”. Έτσι το ζευγάρι ονόμασε τον γιο του από τον άγιο Δαυίδ: “Όταν ήρθε την 1η Μαρτίου, διαβάσαμε τη σημασία της ημερομηνίας και μας άρεσε πολύ το όνομα και όπως ακουγόταν στα ρωσικά”.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Βρετανία. Έπειτα από ένα θυελλώδες ρομάντσο, ο Ρουσλάν έκανε την πρόταση γάμου μόλις τρεις μήνες μετά τη γνωριμία τους. Παντρεύτηκαν έξι μήνες μετά το πρώτο τους ραντεβού. Και οι δύο γονείς του Ντέιβιντ έχουν κατάμαυρα μαλλιά και σοκαρίστηκαν όταν ο γιος τους γεννήθηκε με κατάξανθα μαλλιά. Η Τατιάνα, πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια στην τηλεόραση είπε: “Κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι, άγνωστοι έρχονται και σχολιάζουν τα μαλλιά του. Ο Ντέιβιντ είναι τόσο αξιαγάπητος και τόσο χαρούμενο μωρό, που οι άνθρωποι λατρεύουν να τον κοιτάζουν”.

Από την πλευρά του ο Ρουσλάν που εργάζεται στον κατασκευαστικό κλάδο είπε: “Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Και οι δύο ρωτήσαμε την οικογένειά μας να βρει αν έχουμε κάποιο ξανθό γονίδιο απ’ όπου μπορεί να πήρε ο Ντέιβιντ. Είμαστε και οι δύο μελαχρινοί με σταρένια επιδερμίδα, αλλά ο Ντέιβιντ έχει τόσο ξανθιά επιδερμίδα και γαλάζια μάτια. Δεν έχει κανείς από τις δύο πλευρές της οικογένειας ξανθά μαλλιά”.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.