Προέλευση Covid-19: Η ΜΚΟ που χρηματοδοτούσε το εργαστήριο της Ουχάν – Ο ύποπτος ρόλος των ΠΟΥ-Α.Φάουτσι

Το pronews.gr σας αποκάλυψε πρόσφατα τον ύποπτο ρόλο του Peter Daszak, ο οποίος είναι πρόεδρος της EcoHealth Alliance, η οποία χρηματοδότησε με αμερικανικά δολάρια το Wuhan Institute of Virology (WIV), στην συγκάλυψη της έρευνας για την προέλευση του κορωνοϊού.

 

Το εργαστήριο Wuhan Institute of Virology (WIV) είναι αυτό που όλοι πλέον φωτογραφίζουν ως την κοιτίδα προέλευσης του κορωνοϊού που γονάτισε την ανθρωπότητα. Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που αποκαλούσε μέχρι και τον -τότε- πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ως «συνωμοσιολόγο» όταν είχε αναφερθεί στην πιθανότητα διαρροής του ιού από εργαστήριο.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αρκετοί Αμερικανοί γερουσιαστές μιλούν για το παρασκήνιο πίσω από την προέλευση του Covid-19 και αναφέρονται τόσο στον Peter Daszak, όσο και στον Anthony Fauci και τον ΠΟΥ.

Ο γερουσιαστής John Kennedy της Λουϊζιάνα απαιτεί να διερευνηθεί ο ρόλος του Peter Daszak, του επικεφαλής της σκοτεινής ΜΚΟ που χρηματοδότησε το εργαστήριο της Ουχάν!

Προέτρεψε μάλιστα τον Δρ. Francis Collins, διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ, να δώσει στο Κογκρέσο έναν ολοκληρωμένο κατάλογο επιχορηγήσεων που δόθηκαν στον Δρ. Peter Daszak. 

«Ο Peter Daszak ήταν ο μόνος Αμερικανός πολίτης που συμμετείχε στην έρευνα του ΠΟΥ. Οι αναφορές δείχνουν ότι, κατόπιν εντολής του ίδιου του Δρ. Daszak, η έρευνα του ΠΟΥ δεν εξέτασε πληροφορίες για τουλάχιστον 16.000 προγενέστερα μελετημένα δείγματα ιών από μια διαγραμμένη βάση δεδομένων στο εργαστήριο της Γουχάν», καταγγέλλει ευθεώς ο Kennedy.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), θυγατρική του NIH, έδωσε επιχορήγηση 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων στην EcoHealth Alliance, την Μη Κυβερνητική Οργάνωση του Daszak. Στη συνέχεια, η EcoHealth Alliance έστειλε 600.000 $ από αυτήν την επιχορήγηση στο εργαστήριο της Γουχάν.

Ως πραγματογνώμονας του ΠΟΥ, ο Daszak είχε καταδικάσει έντονα την ιδέα ότι η πανδημία προήλθε από το συγκεκριμένο εργαστήριο ως «θεωρία συνωμοσίας»!

Συμπαρασύροντας μάλιστα και τους κολοσσούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, που απαγόρευαν αυτόματα οποιαδήποτε ανάρτηση έθετε έστω και αμφιβολίες αναφορικά με την προέλευση του κορωνοϊού.

Να δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι επιχορηγήσεις στην ΜΚΟ του Daszak!

«Υπό το φως αυτού του καταιγισμού αποκαλ;yψεων, ζητώ από το NIH να παραδώσει μια λεπτομερή έκθεση στο Κογκρέσο με μια λίστα όλων των επιχορηγήσεων που η NIH ή οποιαδήποτε θυγατρική της, συμπεριλαμβανομένης της NIAID, έχει δώσει στον Δρ. Daszak ανά πάσα στιγμή , συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο κάθε επιχορήγηση προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί. . . .  Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι αξίζουν ουσιαστικές, διαφανείς απαντήσεις για το πού προήλθε ο ιός, τι προκάλεσε την πανδημία και ποιος μπορεί να είναι υπεύθυνος », κατέληξε ο Κένεντι στην επίσημη επιστολή του.

Ο Rand Paul αποκαλύπτει το παρασκήνιο για την προέλευση του κορωνοϊού

Ο γερουσιαστής Rand Paul κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο FOX NEWS είπε επί λέξει αναφορικά με τις έρευνες για την προέλευση του κορωνοϊού:

«Εδώ είναι το πρόβλημα.

Όταν ο ΠΟΥ ξεκίνησε την έρευνα για την προέλευση της πανδημίας , εμείς προτείναμε τρία άτομα να συμμετέχουν στην αυτοψία που θα γινόταν στην Κίνα.

Αυτοί απέρριψαν και τα τρία άτομα που προτείναμε και δέχτηκαν έναν τύπο που ονομάζεται Peter Daszak ο οποίος ήταν αυτός που χρηματοδότησε το Κινέζικο εργαστήριο!

Επομένως, δεν μπορείτε να έχετε τους ίδιους ανθρώπους – όπως ο Anthony Fauci ή ο Peter Daszak – οι οποίοι είναι μέρος του μηχανισμού χρηματοδότησης που έστειλε αυτά τα χρήματα στο επίμαχο εργαστήριο Wuhan.

Δεν μπορείτε να τους ζητήσετε να διερευνήσουν τον εαυτό τους. Εδώ υπάρχει συγκεκριμένη σύγκρουση συμφερόντων, διότι εάν αυτή η πανδημία ξεκίνησε σε ένα εργαστήριο που χρηματοδοτούσαν οι ΗΠΑ, οι άνθρωποι που υποστήριξαν τη χρηματοδότηση προφανώς θα έχουν ευθύνη – τουλάχιστον ηθική ευθύνη…

Ο ΠΟΥ έκανε μια ελλιπέστατη δουλειά την πρώτη φορά. Πρέπει να υπάρξει έρευνα, αλλά αυτή η έρευνα πρέπει να καθοδηγηθεί από το Κογκρέσο».

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.