Διαδήλωση στο Στρασβούργο κατά της Ευρωπαϊκής σιωπής στα εγκλήματα της τουρκίας

Στο Στρασβούργο πραγματοποιήθηκε πορεία από το Συμβούλιο της Ευρώπης προς την Πρεσβεία των ΗΠΑ ως διαμαρτυρία ενάντια στην υποκριτική στάση της ΕΕ και των Ηνωμένων Πολιτειών έναντι των τουρκικών εγκλημάτων πολέμου στο Κουρδιστάν.  

Με πορεία από το Συμβούλιο της Ευρώπης προς την Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Στρασβούργο, διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν την Τετάρτη κατά της διεθνούς υποστήριξης των τουρκικών επιθέσεων στο Κουρδιστάν. Η δράση προωθήθηκε από τις κουρδικές ευρωπαϊκές ενώσεις TJK-E και KCDK-E, οι οποίες απαιτούν από τα Ηνωμένα Έθνη, την ΕΕ και το Συμβούλιο της Ευρώπης να λάβουν θέση ενάντια στον επεκτατικό και παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του καθεστώτος Ερντογάν…

Οι συμμετέχοντες μετέφεραν σημαίες διαφόρων κουρδικών οργανώσεων καθώς και πανό που έγραφαν, μεταξύ άλλων, “Σταματήστε την τουρκική τρομοκρατία στο Κουρδιστάν” και “Οι εκπρόσωποι του κουρδικού λαού δεν είναι τρομοκράτες”

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.