Ο μαφιόζος Πεκέρ προειδοποιεί τον Ερντογάν για μάχη μέχρι θανάτου – Είναι η «Ντεφνέ» ερωμένη του «σουλτάνου»;

Ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ την Τετάρτη κήρυξε πόλεμο εναντίον της τουρκικής κυβέρνησης, κατηγορώντας την Άγκυρα ότι είναι «ανέντιμη».

Ο Σεντάτ Πεκέρ προειδοποίησε μέσω Twitter ότι θα μπορούσε να γίνει ο μεγαλύτερος «διάβολος» εάν η Άγκυρα καταφύγει σε διαβολικές τακτικές, σημειώνοντας ότι ήταν έτοιμος να χάσει και τη ζωή του σε αυτή την αντιπαράθεση.

Τα σχόλια του αυτοεξόριστου μαφιόζου έγιναν λίγες ώρες μετά τη στήριξη του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον υπουργό Εσωτερικών της χώρας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, έναν από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους που στοχεύει ο Πεκέρ στα βίντεο του, τα οποία έπληξαν την Τουρκία.

Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού, μεταξύ άλλων, αρνήθηκε τις κατηγορίες του μαφιόζου.

Ο 49χρονος κατηγόρησε παλαιότερους και παρόντες κυβερνητικούς αξιωματούχους για συμμετοχή σε σειρά εγκλημάτων, όπως δολοφονία, διαφθορά και διακίνηση κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική.

«Όπως είπα και πριν, ένα σκυλί που δεν ξέρει πώς να γαβγίζει θα καλέσει έναν λύκο σπίτι», δήλωσε ο Πεκέρ, γνωστός παλαιότερα ως ένας φανατισμένος υποστηρικτής του Ερντογάν.

«Αυτό που θα πω δεν θα μοιάζει με αυτό που γράφεται στα περιοδικά, θα αφηγηθώ λεπτομερώς», είπε ο αρχιμαφιόζος.

«Έχω φορέσει το σάβανο του μαρτυρίου. Τα υπόλοιπα είναι στα χέρια του Θεού», δήλωσε.

«Στεκόμαστε δίπλα στον υπουργό Εσωτερικών μας στη μάχη του με τις εγκληματικές συμμορίες, καθώς και με τρομοκρατικές οργανώσεις», δήλωσε ο Ερντογάν μιλώντας στους βουλευτές του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).

Τα tweets του Πεκέρ την Τετάρτη περιείχαν επίσης μια ασαφή αναφορά σε μια γυναίκα με το όνομα «Defne».

Το αρχιμαφιόζος, που επί του παρόντος κρύβεται στο Ντουμπάι, απείλησε να αποκαλύψει την ταυτότητα εκείνου που «υπέστη καρδιακή προσβολή» στο σπίτι της «Defne».

Το τουρκικό Twitter πήρε φωτιά, με τους χρήστες να μοιράζονταν εικόνες από πρωτοσέλιδα ταμπλόιντ (σ.σ. της εφημερίδας «Μακελειό») για τη σχέση του Ερντογάν με την Τουρκάλα παρουσιάστρια και πρώην Μις Τουρκία, Ντεφνέ Σαμιελί (Defne Samyeli).

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφονται κουτσομπολιά για τη φερόμενη παράνομη σχέση του Ερντογάν.

Η 48χρονη ηθοποιός και η μητέρα δύο παιδιών έχει διαψεύσει αυτά τα κουτσομπολιά ως μία «φρικτή φήμη», ενώ ανέλαβε και νομική δράση επί του θέματος το 2015.

Το 2015, ένα τουρκικό δικαστήριο καταδίκασε έναν άνδρα σε φυλάκιση επειδή δημιούργησε έναν ιστότοπο, που έχει «κατέβει» από τότε, που περιείχε φωτογραφίες και πληροφορίες σχετικά με την υποτιθέμενη σχέση του Ερντογάν με τη Ντεφνέ Σαμιελί, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής Sözcü, γράφει η ιστοσελίδα Ahval.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.