Χαμός στην Τουρκία: Ευθείες… απειλές Ερντογάν σε Ακσενέρ – Να δεις τι έχεις να πάθεις

Ευθείες απειλές κατά της αρχηγού του “Καλού Κόμματος”, Μεράλ Ακσενέρ εξαπέλυσε την Τετάρτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος στα όσα έγιναν προ ολίγων ημερών στη Ριζούντα. Συγκεκριμένα, η επικεφαλής του “Ιyi Parti” είχε βρεθεί στη γενέτειρα του Τούρκου Προέδρου και δέχθηκαν επίθεση τόσο το όχημα όσο και οι άνδρες της ασφάλειας της. Τότε οι επιθέσεις καταδικάστηκαν από όλα τα κόμματα, ωστόσο την Τετάρτη ο “σουλτάνος” έκανε στροφή 180 μοιρών, επειδή τον είχε παρομοιάσει με τον Mπέντζαμιν Νετανιάχου δηλώνοντας λίγο πολύ ότι… λίγα έπαθε και έρχονται τα χειρότερα!

«Πρέπει να ξέρεις πώς να συμπεριφέρεσαι», είπε ο Ερντογάν και πρόσθεσε: «Όταν τον άνθρωπο που έχει καταγωγή από τη Ριζούντα τον βάλεις δίπλα στον δολοφόνο μωρών, όπως ο Νετανιάχου, αυτά θα πάθεις. Αυτό είναι η αρχή. Να δεις τι έχεις να πάθεις. Αυτές είναι οι καλές μέρες!».

Να θυμίσουμε πως την περασμένη Πέμπτη (20/5) ο Ερντογάν έκανε μήνυση κατά της Ακσενέρ ζητώντας μάλιστα αποζημίωση 250 χιλιάδων λιρών (25 χιλιάδων ευρώ), για τη δήλωσή, όπου τον παρομοίασε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.