ΣΟΚ! Η Χαμάς βάζει ζωντανούς να παριστάνουν τα θύματα – «Πτώμα» κουνήθηκε (βίντεο)

Το TRIBUNE έχει αμφισβητήσει τους αριθμούς των θυμάτων που ανακοινώνει η Χαμάς στη Γάζα. Είναι αυτονόητο ότι μία τζιχαντιστική οργάνωση δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη.

Η πλειονότητα των ΜΜΕ αποδέχεται άκριτα τις απώλειες που ανακοινώνει το υπουργείο Υγείας της Γάζας, που ελέγχεται από τη Χαμάς.

Δεν θα έπρεπε όμως να απαιτείται καταγραφή των απωλειών από ανεξάρτητους οργανισμούς;

Αυτό δεν μπορεί να γίνει προφανώς, από τη στιγμή που κανείς δεν μπορεί να μεταδώσει από τη Γάζα αλήθειες.

Οι δημοσιογράφοι, ακόμα και οι ανταποκριτές διεθνών ΜΜΕ στη Γάζα, ελέγχονται ασφυκτικά από το ισλαμιστικό τρομοκρατικό καθεστώς που κατέχει τον παλαιστινιακό θύλακα.

Είναι γνωστό στους διπλωματικούς και αμυντικούς συντάκτες ότι κανείς δεν μπορεί να μεταδώσει ειδήσεις μέσα από τη Γάζα δίχως την έγκριση της Χαμάς.

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια και η Χαμάς καρφώθηκε μόνη της.

Βίντεο της Χαμάς, που δημοσίευσε στο Twitter ο Γιάιρ Νετανιάχου, γιος του Ισραηλινού πρωθυπουργού, δείχνει ένα από τα υποτιθέμενα θύματα των Ισραηλινών, όπως εκτίθεται δημόσια τυλιγμένος με σάβανο, να… κινείται. «Πιάστηκε» ο Χαμασίτης τόσες ώρες ακίνητος να παριστάνει το πτώμα και… κουνήθηκε.

Δεν λέμε ότι δεν υπάρχουν θύματα στη Γάζα. Λέμε ότι ΔΕΝ πρέπει να αποδεχόμαστε άκριτα την προπαγάνδα τρομοκρατών.

Δείτε το βίντεο:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.