Έξαλλος ο Ερντογάν με Μπάιντεν: Βάφετε τα χέρια σας με αίμα

Σκληρή προσωπική επίθεση στον Αμερικανό Πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μιλώντας στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Ερντογάν καταδίκασε την απόφαση των ΗΠΑ για πώληση οπλικών συστημάτων στο Ισραήλ αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «από τη μια ο Τζο Μπάιντεν αναγνωρίζει την αποκαλούμενη “γενοκτονία των Αρμενίων” και από την άλλη στηρίζει αυτούς που δολοφονούν ανθρώπους στη Γάζα».

«Κύριε Μπάιντεν γράφετε μία ιστορία βάφοντας με αίμα στα χέρια σας, υποστηρίζοντας το Ισραήλ, το οποίο επιτίθεται στη Γάζα με δυσανάλογο τρόπο», είπε ακόμη ο Ερντογάν αναφερόμενος στην απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να πουλήσει κατευθυνόμενα όπλα ακριβείας, ύψους 735 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Ισραήλ και κοινοβουλευτικές πηγές ανέφεραν ότι δεν αναμένεται το Κογκρέσο να αντιταχθεί στη συμφωνία, παρά τις συγκρούσεις μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας.

«Όπως και στην Κύπρο έτσι και στην Παλαιστίνη θέλουμε δύο κράτη, η Ιερουσαλήμ να είναι η πρωτεύουσα της Παλαιστίνης» ανέφερε ακόμη ο Ερντογάν.

Πηγή: Sozcu

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.