Τούρκος αναλυτής: Το ατύχημα του Ever Given δεν ήταν ατύχημα- Ήταν αποτέλεσμα μυστικής επιχείρησης της Τουρκίας

Γράφει: Πάνος Σπαγόπουλος

Τον πραγματικό λόγο, τουλάχιστον όπως ισχυρίζεται ο ίδιος,  για το ατύχημα του πλοίου κοντέινερ Ever Given στο Σουέζ δίνει ο Τούρκος δημοσιογράφος Kaan Sariaydin, η τουρκική έκδοση της Sorcha Faal  για πολλούς.

Ο  ίδιος λέει πως το ατύχημα με το πλοίο μεταφοράς κοντέινερ ήταν αποτέλεσμα μιας κοινής επιχείρησης της Τουρκίας, του Κατάρ, της Αιγύπτου και του… Ισραήλ, με στόχο τον εκτροχιασμό των σχεδίων των μεγάλων καπιταλιστικών δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης, σχέδια που έχουν ως στόχο την κλιματική αλλαγή.

Ο Sariaydin τα «ανακατεύει» όλα στην υπόθεση του Ever Given: Κλιματική αλλαγή, κορωνοϊό, Μπιλ Γκέιτς, δίκτυα 5G και η λίστα δεν έχει τέλος.

Οι χώρες που ανέφερε ο Τούρκος δημοσιογράφος, υποτίθεται ότι οργάνωσαν μια μυστική επιχείρηση έτσι ώστε το εμπορικό σκάφος να ακινητοποιηθεί μπλοκάροντας το Σουέζ.

Ο λόγος ότι το σκάφος μετέφερε κάποια «τεχνολογικά όπλα» τα οποία σε συνδυασμό με το δίκτυο 5G θα κλιμάκωναν περαιτέρω το φαινόμενο της  κλιματικής αλλαγής, κάτι που είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, στην ατζέντα των μεγάλων δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης.

Μάλιστα όπως λέει ο ίδιος ο κορωνοϊός ήταν το πρώτο κτύπημα των  μεγάλων δυνάμεων και το δεύτερο αναμένεται να είναι κλιματική αλλαγή. Όπως «εξηγεί» το μυστικό φορτίο του Ever Given εξαφανίστηκε, από τη μυστική αυτή επιχείρηση, ή καταστράφηκε κάτι που αποτέλεσε μεγάλο κτύπημα κατά της παγκοσμιοποίησης  καθώς αυτό ήταν αποτέλεσμα έρευνάς τουλάχιστον 30 ετών.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.