Ετοιμάζουν σφαγή οι Ουκρανοί: Προώθηση στρατευμάτων στα ανατολικά κατά των αυτονομιστών

Όλα δείχνουν ότι η πόρτα του φρενοκομείου έχει ανοίξει. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό, ο ουκρανικός στρατός ετοιμάζει ευρείας κλίμακας επίθεση στα αυτόνομα μέρη της ανατολικής Ουκρανίας.

Δυνάμεις πεζικού, πυροβολικού με αυτοκινούμενα πυροβόλα, χιλιάδες στρατιώτες και άρματα μάχης προωθούνται σε θέση εισβολής στο Donbass και το Donetsk.

Φωτογραφία – ντοκουμέντο με ουκρανικά άρματα μάχης να μεταφέρονται στο ανατολικό μέτωπο

Την ίδια στιγμή η Ρωσία έχει συγκεντρώσει μεγάλα στρατεύματα στα σύνορα με την Ουκρανία, ενώ το Κρεμλίνο δια στόματος Σεργκέι Λαβρόφ αλλά και διαρροών του Κρεμλίνου έχει διαμηνύσει πως επίθεση κατά των αμάχων της ανατολικής Ουκρανίας, θα ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου στην Ρωσία γεγονός που θα οδηγήσει στην ισοπέδωση της Ουκρανίας.
Η ρωσική κοινή γνώμη βράζει μετά τις εικόνες με το διαμελισμένο πεντάχρονο παιδί που δολοφονήθηκε πιθανότατα από τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο με την τεράστια συγκέντρωση δυνάμεων του ουκρανικού στρατού:

Οι κινήσεις της Ουκρανίας λοιπόν τις τελευταίες ώρες δείχνουν πως όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη σύγκρουση. Το ερώτημα είναι, πως αποθρασύνθηκε έτσι η Ουκρανία; Ήταν αρκετές οι απαράδεκτες δηλώσεις Μπάιντεν για να δώσουν την βεβαιότητα στην Ουκρανία ότι σε περίπτωση σύρραξης με την Ρωσία θα υπάρξει νατοϊκή στήριξη;

Συνεχίζονται οι μεταφορές στρατιωτικού υλικού στα ανατολικά

Και ποιος εξουσιοδότησε τέτοια διαβεβαίωση στην Ουκρανία από πλευράς ΝΑΤΟ;

Δύο τινά θα συμβούν και το λέμε με κάθε βεβαιότητα. Σε περίπτωση που οι ουκρανοί αποφασίσουν να εισβάλλουν στις αυτόνομες περιοχές, είτε θα ισοπεδωθεί η Ουκρανία είτε θα πάμε σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Πηγή: newsbreak.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.