Συνεχίζεται η τουρκοποίηση της Αλβανίας!

Είχαμε όλες τις ευκαιρίες τις τελευταίες δεκαετίες να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε η Αλβανία να πάψει να αποτελεί εθνικό κίνδυνο για την Ελλάδα. Ειδικά την περίοδο που τεράστιο μέρος του Α.Ε.Π. της Αλβανίας προερχόταν από την Ελλάδα, θα μπορούσαμε κυριολεκτικά να έχουμε εξελληνίσει την γειτονική χώρα. Αντί αυτού, εμείς πετάγαμε χαρταετό. Όλες οι κυβερνήσεις ανεξαιρέτως.

Σήμερα η Τουρκία καταφέρνει και κατακτά την Αλβανία με όλους τους τρόπους. Ναυτική βάση, στρατιωτική βάση, βάση Μουτζαχεντίν, ισλαμικά τεμένη τα οποία χρηματοδοτούνται από την Τουρκία και προωθούν την τουρκική προπαγάνδα και τώρα τουρκικό πανεπιστήμιο στα Τίρανα!

Σε συνάντηση λοιπόν των υπουργών παιδείας Αλβανίας και Τουρκίας, ανακοινώθηκε και επίσημα η εφαρμογή της συμφωνίας που υπεγράφη στην Άγκυρα στις 6 Ιανουαρίου για το άνοιγμα του υποκαταστήματος του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης στην Αλβανία. Η υπουργός παιδείας της Αλβανίας Έβις Κούσι ευχαρίστησε μάλιστα τον Τούρκο ομόλογό της Ζιγιά Σελτσούκ, για μία σειρά δράσεων, όπως υποτροφίες σε αλβανούς φοιτητές, κατασκευές σχολείων και πανεπιστημίων στην Αλβανία και άλλα τινά.

Εμείς φυσικά γνωρίζουμε πως η Τουρκία δεν κάνει τίποτα απολύτως χωρίς σκοπιμότητα. Και πίσω από αυτές τις δήθεν ανθρωπιστικές ενέργειες, κρύβεται ο στόχος της Τουρκίας να μετατρέψει την Αλβανία σε δορυφόρο της και εχθρό της Ελλάδας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.