Ντεβλέτ Μπαχτσελί: Η ρεβάνς για την εξέγερση του Μοριά δεν έχει φανεί ακόμη

Προκλητικός όπως πάντα ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί που σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο υποστηρίζει πως:

Η εξέγερση του Μοριά είναι μία από τις πιο αιματηρές και συντριπτικές καταστροφές που σφράγισαν το παρελθόν του τουρκικού έθνους. Σε αυτή την εξέγερση πραγματοποιήθηκε μία αληθινή γενοκτονία. Σχεδόν 40.000 μουσουλμάνοι Τούρκοι δολοφονήθηκαν. Αποτελεί παράδειγμα ότι η ανθρωπότητα απέναντι σε αυτή την ομαδική δολοφονία ακόμα σωπαίνει.

Η συμβουλή μου στα εγγόνια των δολοφόνων που τρέφονται με το αίμα των μουσουλμάνων Τούρκων είναι να μην ξεχειλίζουν την υπομονή μας και να σταματήσουν αμέσως τις προκλήσεις και τις παρενοχλήσεις. Διότι η σελίδα για τη ρεβάνς της εξέγερσης του Μοριά ακόμη δεν έχει φανεί και αυτός ο λογαριασμός ακόμη δεν έκλεισε.

Με αυτή την ευκαιρία εύχομαι το έλεος του Θεού στους μουσουλμάνους Τούρκους που μαρτύρησαν μέσα στο τούνελ της βίας και του τρόμου στην εξέγερση του Μοριά και τους τιμώ όλους με σεβασμό και ευγνωμοσύνη. Το αίμα μας είναι ακόμη στο έδαφος (νωπό) Και φυσικά όταν έρθει η μέρα οι εχθρικές εστίες θα πληρώσουν το τίμημα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.