25η Μαρτίου: Στα χρώματα της γαλανόλευκης το Συμβούλιο της Ευρώπης

Στα χρώματα της Ελλάδας φωταγωγήθηκε η πρόσοψη του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο, στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, με πρωτοβουλία του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, πρέσβη Πάνου Μπεγλίτη και σε συνεννόηση με τη Γραμματεία του Συμβουλίου, η κεντρική πρόσοψη του Συμβουλίου της Ευρώπης φωταγωγήθηκε στα χρώματα της Ελλάδας στις 24 και 25 Μαρτίου.

Φωτογραφίες της φωταγώγησης του Συμβουλίου διαθέτει η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης στο σύνδεσμο: https://mycloud.coe.int/s/spxxFfZTjfJaERn (δυνατότητα χρήσης των φωτογραφιών με την ένδειξη copyright της Φωτογραφικής Υπηρεσίας του Συμβουλίου της Ευρώπης – CONSEIL DE L’EUROPE/ Direction de la Communication/ Sandro Weltin).

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.